24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pecah Siprus Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Siprus: Vaksinasi utawa karantina COVID-19 wajib kanggo turis

Siprus: Vaksinasi utawa karantina COVID-19 wajib kanggo turis
Siprus: Vaksinasi utawa karantina COVID-19 wajib kanggo turis
ditulis dening Harry S. Johnson

Ing 2019, pengunjung saka Inggris Raya, Israel lan Rusia nyumbang 65% aliran turis Siprus

Print Friendly, PDF & Email
  • Siprus ngarepake jumlah pariwisata bakal tuwuh ing taun 2021
  • Siprus ora mbutuhake vaksinasi COVID-19 wajib saka turis
  • Pariwisata Siprus sing nargetake Inggris, Israel lan Rusia

Pejabat berwenang Siprus ngarepake kenaikan lalu lintas tur mlebu ing taun 2021. Nanging, paruh pertama taun 2021 diarepake bakal nantang industri pariwisata negara kasebut.

Umume turis Inggris, Israel lan Rusia samesthine bakal lelungan menyang pulau kasebut, ujare Wakil Menteri Pariwisata Savvas Perdios.

Miturut data kanggo 2019, turis saka Inggris, Israel lan Rusia nyumbang 65% aliran turis.

Pengunjung manca sing mlebu Siprus kudu nampilake tes PCR negatif kanggo COVID-19.

Vaksinasi wajib nglawan Covid-19 karantina wajib ora dibutuhake saka turis manca negara.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.