Asosiasi Warta Breaking News Internasional Breaking News Polandia Warta Breaking Travel Breaking News US Plancongan Bisnis Warta Pamrentah News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Pengabaian Visa AS kanggo warga Polandia: Pangowahan Penting

Komunitas plancongan AS nampani Polandia ing Program Waiver Visa
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Kunjungan Amerika Serikat saka Polandia duwe sawetara owah-owahan, nalika Polandia disetujoni dadi negara sing diidini ngetik Amerika Serikat ing Program Visa Waiver. Apa tegese turis Polandia.

Asosiasi Plancongan AS Presiden lan CEO Roger Dow nerbitake pratelan ing ngisor iki babagan woro-woro manawa Polandia resmi ing jalur kanggo diakoni ing Program Visa Waiver:

"Komunitas lelungan Amerika ngarep-arep nampani Polandia minangka negara mitra kaping 39 ing Program Visa Waiver, kanthi kabeh mupangat sing bakal dinikmati ing negara kasebut.

"VWP tetep dadi standar emas kanggo nggawe kebijakan lelungan lan keamanan sing inovatif, mbayar dividen sing gedhe banget kanggo ekonomi kita kanthi menehi akses menyang Amerika Serikat, lan kanggo keamanan kanthi sadurunge mriksa sadurunge tekan pesisir. Polandia wis suwe dadi kandidat kuat kanggo kalebu ing VWP amarga dadi mitra utama AS ing bidang ekonomi lan keamanan.

"Ing saben kasus, kita wis ndeleng kalebu ing VWP kanthi cepet ningkatake kunjungan saka negara anggota anyar, lan kanthi rapot lan hubungan budaya sing kuat ing antarane AS lan Polandia, kita ora yakin manawa sejarah bakal mbaleni maneh ing kene. Muga-muga VWP bisa uga ditambahi menyang negara liyane sing wis mumpuni, lan nyengkuyung para calon anggota supaya njupuk langkah kanggo nyukupi persyaratan keamanan program kasebut.

"Kita matur nuwun lan matur suwun karo pamrentahan Trump kanggo VWP sing wis suwe banget dadi alat sing kuat kanggo nambah hubungan strategis sing kuat ing antarane AS lan sekutune, lan kita nampani Polandia menyang lipatan VWP."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov