24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Industri Hospitality News Resorts tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK Maneka Warta

Montserrat ngluncurake program kerja jarak jauh

Montserrat ngluncurake program kerja jarak jauh
Montserrat ngluncurake program kerja jarak jauh
ditulis dening Harry S. Johnson

Ana wong ing macem-macem wilayah ing donya sing saiki wis bisa kerja ing omah lan aktif ngupayakake pangowahan lingkungan

Print Friendly, PDF & Email
  • Montserrat gabung karo dhaptar tujuan global kanggo para profesional ing omah
  • Montserrat ngluncurake visa kerja jarak adoh 12 wulan
  • Montserrat menehi profesional lan wirausaha kesempatan kanggo nemu liburan kerja-urip unik

Pulo Montserrat Karibia sing murni gabung karo tujuan pasar global kanggo para profesional ing omah, kanthi pengumuman Montserrat Remote Work Stamp. Visa kerja jarak suwene 12 wulan, diluncurake tanggal 29 Januari ing sawijining konferensi pers sing dianakake ing Pusat Budaya Montserrat, bakal menehi para profesional lan wirausaha kesempatan kanggo nemu keseimbangan kerja-urip-liburan sing unik ing salah sawijine Karibia sing paling apik tujuan – dagang ing lingkungan rutin ing omah kanggo pantai pasir ireng sing endah lan penawaran budaya sing akeh.

"Global Covid-19 pandemi wis ngganti cara urip lan makarya, lan nalika multinasional lan startup utama ing saindenging jagad nyepetake tingkat adopsi digital, kebutuhan kanggo sacara fisik kanggo ngrampungake tanggung jawab profesional wis ditemtokake maneh, ”jlentrehane Wakil Perdana Menteri Montserrat Dr. Hon. Samuel Joseph nerangake. "Kita ngerti ana wong ing macem-macem wilayah ing donya sing saiki duwe kemampuan kerja saka omah lan aktif ngupayakake pangowahan lingkungan. Program pekerja jarak jauh ora mung ngundang nanging nyengkuyung supaya dheweke teka ing Montserrat kerja lan ing wektu sing padha dadi luwih saka pengunjung nanging minangka bagean saka komunitas ing salah sawijining tujuan paling unik ing donya.

Calon program kudu nuduhake bukti kerja full-time, penghasilan taunan minimal $ 70,000 lan jaminan asuransi kesehatan paling anyar kanggo para pelamar lan anggota kulawarga sing ndherek, supaya nduweni hak.

Montserrat minangka Wilayah Luar Negeri Inggris lan dadi siji-sijine pulau ing Karibia sing duwe gunung geni aktif: Volcano Soufriere Hills sing luar biasa. Dumunung ing Karibia Wétan kanthi jembaré mung 39 miles mil persegi, pulau pegunungan ijo sing subur iki nduwe jaringan jalur hiking lan pantai pasir sing peteng lan nggumunake kaendahan alam lan pesona sing ngluncurake "wis ana, ”Wong lelungan. Fondly dikenal minangka Emerald Isle of the Caribbean amarga mirip karo pesisir Irlandia lan uga keturunan Irlandia saka akeh pendhudhuk, Montserrat minangka siji-sijine negara ing njaba Irlandia sing ngrayakake Dina St Patrick minangka preinan nasional.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.