Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel China Breaking News News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

China setya mbalek maneh sektor penerbangan sipil

China setya mbalek maneh sektor penerbangan sipil
China setya mbalek maneh sektor penerbangan sipil
ditulis dening Harry S. Johnson

CAAC bakal nggawe gerakan kanggo njelajah potensial pasar lan ngrangsang vitalitas pasar

Print Friendly, PDF & Email
  • Sektor penerbangan China target 590 yuta perjalanan penumpang udara ing taun 2021
  • China proyek volume muatan udara 7.53 yuta ton ing 2021
  • Ekonomi China wis mbalek maneh lan perjalanan udara domestik didegake kanthi cepet

Administrasi Penerbangan Sipil China (CAAC) ngumumake manawa negara kasebut bakal ningkatake pamulihan industri penerbangan sipil nasional ing taun 2021 kanthi langkah-langkah komprehensif.

Pengatur penerbangan China ngusulake target promosi industri supaya luwih pulih saka pengaruh Covid-19 lan ningkatake pangembangan sing luwih seimbang lan terkoordinasi ing sektor kasebut.

The CAAC bakal ngupayakake industri kasebut kanggo nyadari 590 yuta lelungan penumpang udhara ing taun 2021, 90 persen level sing katon sadurunge pecah COVID-19, lan volume pengiriman udara 7.53 yuta ton ing taun 2021, meh ing pra-COVID-19 tingkat

Adhedhasar strategi ngembangake permintaan domestik, CAAC bakal nggawe gerakan kanggo njelajah potensial pasar lan ngrangsang vitalitas pasar, miturut CAAC.

Pandemi COVID-19 nyebabake ekonomi global banget ing taun 2020. Amarga langkah kontrol sing efektif, ekonomi China wis pulih lan perjalanan udara domestik didegake kanthi cepet.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.