Wisata sing Bisa Diakses Awards Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Education Industri Hospitality Hotel & Resor News News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Bisnis perhotelan paling apik kanggo nggarap cacat?

PR Newswire Rilis
bejatnewsprl
ditulis dening Editor Konten Syndicated

Saiki ing taun kaping papat, Seal Pengusaha Cacat Utama Organisasi Nasional Disabilitas (NOD) ngakoni perusahaan sing nduduhake praktik kerja teladan kanggo wong cacat.

Pangenalan tahunan iki dirancang kanggo ngapresiasi organisasi sing dadi pimpinan penyandang cacat lan nyengkuyung perusahaan tambahan kanggo entuk akeh mupangat kanggo njupuk talenta cacat, kalebu pilihan konsumen sing kuwat kanggo perusahaan sing nggunakake karyawan cacat lan keterlibatan karyawan sing luwih gedhe tenaga kerja.

Organisasi Nasional Cacat saiki ngumumake manawa MGM Resorts International kalebu 59 organisasi sing wis dijenengi NOD Leading Disability Employer ™ 2019.

"MGM Resorts duwe warisan ngrekrut kanthi macem-macem sing udakara luwih saka 20 taun lan kita terus fokus karo apa sing penting karo tenaga kerja," ujare Wakil Presiden Keterlibatan Komunitas Tony Gladney. "Nalika mlebu ing Bulan Kesadaran Ketenagakerjaan Cacat Nasional ing wulan Oktober, kita bakal ngrungokake prestasine, nanging uga golek kesempatan supaya luwih waspada marang nilai masyarakat cacat kita. Kita seneng banget lan bangga bisa diakoni kanthi pakurmatan iki. ”

"Organisasi sing menang iki ngerti manawa kanthi nampani wong cacat, dheweke entuk bathi saka tenaga kerja sing luwih produktif lan makarya," ujare Ketua Gubernur NOD Tom Ridge. "Tantangan utama sing kudu ditindakake yaiku supaya para penyandang cacat bisa entuk kesempatan kerja, perusahaan lan penghasilan, lan majikan ngerti kepiye carane bisa digunakake. Matur suwun banget marang MGM Resorts amarga kepemimpinan lan komitmen kanggo nyewa wong ora duwe kabisan. ”

Organisasi sing menang diumumake ing Forum Tahunan Dewan Kepemimpinan Perusahaan NOD, Ngalih Paradigma Bakat: Budaya Inklusif kanggo Tenaga Kerja Modern, sing dianakake dening sponsor utama PwC lan Charter Communication - Spectrum.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Editor Konten Syndicated