Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Larangan alkohol COVID-19 sing diusulake nyebabake keributan ing antarane warga Inggris sing keluwen

Sampeyan ora bakal entuk pint sanajan pub UK dibukak maneh ing wulan April, laporan media nyaranake

Print Friendly, PDF & Email
  • Pamrentah Inggris dilaporake mikir babagan larangan alkohol nalika pub mbukak sawise kunci ing wulan April
  • Laporan 'larangan alkohol' mlebu nesu lan ora percaya marang para pengunjung pub Inggris
  • Sawetara wong Britain ujar manawa pub terbuka tanpa alkohol luwih becik tinimbang pub tertutup kanthi alkohol

Miturut laporan warta paling anyar, pamrentah Perdana Menteri Boris Johnson ngelingi kabijakan sing bakal ngidini pub dibukak sawise dikunci ing wulan April yen ora adol alkohol - upaya kanggo mungkasi panyebaran Covid-19 amarga wong mabuk dadi kurang seneng ngetrapake aturan jarak jauh sosial.

Saran kasebut sanalika nyebabake keributan gedhe ing antarane wong-wong Inggris sing keluwen, sing ujar manawa pub tanpa alkohol saiki ora dadi pub.

“Pub tanpa alkohol? Apa intine Kontrol pamrentah wis adoh banget, "ikon protes Brexit lan peminum bir sing seneng banget, Nigel Farage. Wong liya mbandhingake pub tanpa alkohol karo toko iwak lan chip tanpa Kripik, toko sandhangan tanpa sandhangan, utawa ahli kimia tanpa obat.

Penasehat Ekonomi Wengi ing Wengi Manchester, Sacha Lord negesake manawa akeh pub bakal "milih tetep meneng" amarga ultimatum, nalika mantan MEP Timur Tengah, Roger Helmer, ngutip lirik lagu legenda negara Australia, Slim Dusty, 'A Pub With No Beer.'

Nanging ora kabeh wong sing nolak ide kasebut, nanging sawetara wong Britain ujar manawa pub terbuka tanpa alkohol luwih becik tinimbang pub tertutup kanthi alkohol.

"Umume ngomong babagan minuman keras, nanging kanggoku, apa luwih becik yen sampeyan diidini ketemu wong liya ing kana?" wartawan keuangan sing dijaluk Lotty Earns. "Sampeyan bisa ngombe minuman keras ing omah sampeyan. Nanging sawetara [beda-beda], lungguh karo pasangan utawa loro lan duwe Coke dll lan nedha awan pub kayane luwih disenengi kanggo aku. "

Pangguna liyane tweets, "Sing adil, wong mabuk nyebar [virus] kanthi luwih bebas amarga ora peduli."

Ngelingi manawa akeh penghasilan pub asale saka omben-omben alkohol, larangan alkohol mesthine bakal luwih gedhe tumrap pemilik pub sawise setrapan utama liyane, kalebu penutupan jangka panjang, jumlah pelanggan sing diidini, wektu nutup sadurunge, mandhat panganan , lan wajib Covid-19 nelusuri kasus.

Print Friendly, PDF & Email