Warta Breaking Austria Jerman Breaking News Kabar Olahraga News Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan

Jerman lan Austria tresna banget marang saben liyane

wates 2
wates 2
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Protes massal karo akeh sing melu ora nganggo topeng wajib saiki dina iki ing kalorone tapel wates Jerman / Austria ing kalorone.

Acara massa iki kemungkinane bakal nyebabake akibat saka wong loro-lorone saka rong negara sing nganggo basa Jerman UE.

Sadurungé ing wulan Januari, pamrentah Jerman setuju kanggo nambah kunci sawetara nganti 14 Februari, uga ngenalake langkah-langkah anyar kayata nglarang wong ing hotspot saka lelungan luwih saka 15km saka omah, nggawe topeng bedah utawa FFP2 dadi prentah kanggo transportasi umum lan ing toko-toko, uga matesi rapat pribadi kanggo wong liya saka sanjabane rumah tangga.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.