Breaking News Internasional Breaking Israel News Plancongan Bisnis Education News wong Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Kunjungi Kutha Yerusalem Tuwa Saiki lan Sakbenere

JRS
JRS
ditulis dening Saluran Media

Mlaku ing kutha Yérusalèm lawas minangka perjalanan sing ora dilalekake. Amarga COVID-19 nutup jagad iki, kunjungan iki kasedhiya kanthi nyata.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Jaringan Pariwisata Dunia ndhukung Pariwisata Virtual
  2. Yerusalem ngundang Kota Tua kanthi virtual
  3. Tur virtual kanthi zoom mbantu pandhuan wisata lokal bisa urip kanthi krisis

Dhiskusi karo pandhuan liwat 5,000 taun sejarah ing tur virtual 1 jam ing Old City of Jerusalem.

Tur butik Amazing Yerusalem minangka pengalaman nomer 1 ing Israel. Muga-muga bisa ditawarake maneh maneh. Nganti saiki, sampeyan bisa gabung karo tur virtual kita.

Ing demo iki, sampeyan bakal nemu situs suci Yerusalem nalika ndeleng foto, animasi, gambar udara lan gambar drone, kajaba tampilan unik sing ora bisa dideleng ing tur nyata.

Sampeyan bakal ngunjungi:

  • Panglihatan Gunung Zaitun
  • Nggoleki kutha Citadel
  • Tembok tangisan
  • Gunung Kuil (Kalebu Kubah Rock lan Mesjid Al-Aqsa)
  • Greja Sepulcher Suci

Jadwal iki kalebu situs sing paling suci kanggo telung agama monoteistik - agama Yahudi, Kristen lan Islam lan nuduhake sesambungan antarane situs kasebut ing kutha Yerusalem Lawas sing dawane kilometer persegi.

Tur kanthi pandhuan virtual - ringkesan apik ing Kutha Yerusalem. Amit ngatur presentasi kutha sing apik banget lan apik banget. Dheweke priksa manawa kita wis mapan kanthi geografis ing peta lan model; dheweke bali kanthi rutin ing garis wektu kanggo mbantu kita navigasi sejarah kutha lan menehi panjelasan sing apik kanggo pinunjul saka macem-macem situs kanggo macem-macem agama. Iki minangka gambaran umum kutha sing apik banget.

"Wisata" Israel sing hebat! Aku wis njupuk telu tur virtual ing Israel, lan apik banget! Iki minangka istirahat sing apik kanggo "lelungan" sajrone corona. … Pandhuan wisata saya yaiku Amit lan Dorit - kalorone ngerti babagan wilayah lan sejarah Israel, lan sing nggawe tur dadi nyata! Dheweke mangsuli, lan nyengkuyung, pitakon apa wae, grapyak, lan tur apik banget. Aku arep njupuk liyane! ”

Yerusalem urip maneh - nyaranake iki. Iki minangka tur virtual ing Zoom bengi iki. Amit minangka pandhuan sing luar biasa kanthi akeh ilmu. Aku wis niliki pirang-pirang tur lan aku bakal nuntun taun ngarep, lan informasi sing aku kumpul bengi iki migunani banget. Dheweke jelas banget nerangake babagan dununge greja lan pinunjul wilayah ing Yerusalem, uga referensi Alkitab. Jam gedhe ngenteni!

Tur kasedhiya liwat Penasihat Perjalanan.

Jaringan Pariwisata Dunia diwiwiti Grup Minat kanggo Pariwisata Virtual lan klompok sing ndhukung pandhuan pariwisata.
Bersama Federasi Pandhuan Pariwisata Dunia WTN lan Rebuilding Travel ngundang perayaan virtual global tanggal 15 Februari.

Informasi liyane mbukak https://rebuilding.travel/2021/02/07/international-tourism-guide-day/

Saluran Media nyumbang kanggo artikel iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Saluran Media