24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Mesir Breaking News News tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Pejabat pariwisata Mesir nglarang mangan iwak nalika tur nyilem

Pejabat Mesir nglarang turis menehi panganan iwak nalika tur nyilem
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Panguwasa pariwisata Mesir ngumumake manawa turis asing bakal diprentah supaya ora menehi panganan iwak nalika tur nyilem.

Turis Mesir uga bakal dijaluk ora mecah karang, aja mbuwang sampah, turah utawa bahan kimia menyang segara. Cairo pejabat pariwisata bakal ngawasi kanthi ketat karya perusahaan sing ngatur wisata menyelam.

Pengenalan aturan anyar dibutuhake, amarga industri pariwisata mengaruhi flora laut lan fauna laut, miturut lingkungan lingkungan Mesir.

Miturut media Mesir, paling ora 11.3 yuta turis ngunjungi negara kasebut taun kepungkur. 3 yuta wong plancong, miturut media Mesir, terjun menyang Laut Abang kanthi nggawa peralatan scuba.

Saiki, aturan kasebut mung asipat nasihat, nanging pejabat Mesir janji supaya ngawasi implementasine kanthi ketat.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov