Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Watesan lelungan sing suwe saya suwe saya angel nggawe resort ski Eropa

Lalu lintas ing resort ski bisa uga saka pasar sumber domestik, sing rata-rata mbuwang saben turis luwih murah, saengga bisa nyebabake penurunan finansial

Print Friendly, PDF & Email
  • Resor ski Eropa mung gumantung ing musim salju supaya bisa urip
  • Separuh sekolah ing wulan Februari minangka sumber penghasilan sing penting amarga kulawarga golek adoh nalika bocah ora sekolah
  • Usaha sing dioperasikake karo kulawarga sing luwih cilik bisa uga kena pengaruh paling ala

Watesan lelungan sing dawa bisa dadi pucuk pungkasan ing pethi kanggo operator resort ing sawetara resort ski Eropa amarga mung gumantung ing musim salju supaya bisa urip. Sanajan jangkoan salju bisa uga ora penting banget nganti pungkasan musim iki ing pertengahan wulan Februari, setengah wulan sekolah Februari dadi sumber penghasilan sing penting amarga kulawarga golek adoh nalika bocah-bocah ora sekolah.

Operator lelungan ing resor bakal nandhang sangsara paling gedhe. Yen ora ana utawa sithik jumlah wisatawan ing resort kasebut, mula aliran pendapatan bakal diwatesi. Lalu lintas ing resort ski kasebut bisa uga saka pasar sumber domestik, sing rata-rata mbuwang saben turis luwih murah, saengga ana penurunan finansial. Usaha sing dioperasikake karo kulawarga sing cilik, bisa uga paling kena pengaruh, amarga umume bisnis mandiri, tegese ora bisa ngimbangi kerugian kasebut ing panggon liya.

Nanging maskapai biaya murah, bisa uga ora kena pengaruh iki amarga sumber penghasilan global liyane sing luwih akeh. Maskapai sing nglayani tujuan ski populer kasebut biasane bisa nggunakake cara rega dinamis kanggo nambah tarif tiket sesuai karo permintaan sing mundhak, sing dadi penerbangan sing duwe bathi kanthi faktor beban sing akeh. Sanajan kekurangan panjaluk iki bakal nyebabake kosok baline, maskapai biaya murah duwe kemampuan kanggo nggedhekake bathi liwat metode liyane, kayata penerbangan sing dikarepake, amarga para plancong pengin preinan nalika musim panas.

Negara-negara Eropa sing duwe obyek wisata liyane lan ora gumantung ing resort kasebut kanggo kaslametan ekonomi pariwisata kudu nggunakake macem-macem kesempatan liburan sing ditawakake sajrone taun. Prancis, sing dadi negara sing paling akeh dikunjungi ing donya, bisa uga katelu Covid-19 kunci, nanging nawakake atraksi tanpa wates adoh saka lereng sing bisa dibukak nalika lelungan pungkasane diterusake.

Print Friendly, PDF & Email