Airlines Airport aviation Breaking News US Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii News tanggung jawab Teknologi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

FAA nggawe mabur menyang Hawaii luwih aman

Pilih basa sampeyan
FAA ngembangake program Kamera Cuaca menyang Hawaii
FAA ngembangake program Kamera Cuaca menyang Hawaii
ditulis dening Harry S. Johnson

Kamera sing wis diinstal ing Alaska lan Colorado, nambah keamanan kanthi menehi pilot video wektu nyata ing kahanan sing dituju lan ing rute penerbangan sing dituju

Print Friendly, PDF & Email
  • Layanan kamera cuaca nambah keamanan penerbangan lan nggawe keputusan pilot
  • Proyek Hawaii bakal nginstal 23 fasilitas kamera ing kabeh pulau
  • FAA nggawe klompok operator pesawat lan ahli FAA ing saben pulau

The Manajemen Avatar Federal (FAA) ngembangake layanan kamera cuaca menyang Hawaii kanggo ningkatake keamanan penerbangan lan njupuk keputusan pilot. Kamera sing wis diinstal ing Alaska lan Colorado, nambah keamanan kanthi menehi pilot video wektu nyata ing kahanan sing dituju lan ing rute penerbangan sing dituju.

The Hawaii proyek kasebut bakal nginstal 23 fasilitas kamera ing saindenging pulau. FAA wis ngrampungake survey rekayasa lan pilihan situs ing Kauai, Lanai, Maui lan Molokai, lan bakal miwiti survey ing Oahu lan Big Island ing Maret 2021.

FAA rencana kanggo miwiti instalasi kamera ing Kauai ing wulan Maret lan bakal pindhah menyang pulau liyane amarga agensi kasebut nggawe rencana rekayasa, entuk sewa lan ijin, lan entuk peralatan kasebut. Agensi kasebut ngarepake gambar saka kamera Kauai bakal ana ing situs web cuaca-kamera ing pertengahan 2021.

FAA nggawe klompok operator pesawat lan ahli FAA ing saben pulau kanggo ngenali lokasi utama kanggo instalasi kamera lan kanggo njamin komunikasi sing kuat ing antarane pilot lan agensi babagan kemajuan proyek kasebut. FAA nggawe lokasi situs ing rute penerbangan lan wilayah sing kahanan cuaca umume mengaruhi lan ngganggu operasi penerbangan.

Kamera cuaca ing Alaska wis sukses suwene 20 taun. Ing taun kepungkur, FAA mbantu Departemen Perhubungan Colorado ngetrapake program kamera cuaca kanggo ningkatake kesadaran pilot babagan kahanan cuaca ing ndhuwur Pegunungan Rocky.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.