Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Breaking News US Warta Pamrentah LGBTQ News wong tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

ARC ngucapake selamat pisanan kanggo sekretaris kabinet sing dikonfirmasi senat LGBTQ

Pilih basa sampeyan
Pete Buttigieg negesake minangka Sekretaris Perhubungan Amerika Serikat kaping 19
Pete Buttigieg negesake minangka Sekretaris Perhubungan Amerika Serikat kaping 19
ditulis dening Harry S. Johnson

ARC ngakoni peran kritis sing ditindakake Departemen Perhubungan kanggo njamin sistem transit sing aman lan aman sing fokus ing kesehatan lan kesejahteraan para turis lan pekerja garis depan, lan gerakan barang sing terus kalebu pasokan medis lan vaksin kritis

Print Friendly, PDF & Email
  • Pete Buttigieg negesake minangka Sekretaris Perhubungan Amerika Serikat kaping 19
  • Airlines Reporting Corporation ngaturake ucapan selamat kanggo Pete Buttigieg babagan konfirmasi bersejarah kasebut
  • ARC ngakoni peran kritis sing ditindakake Departemen Perhubungan kanggo njamin sistem transportasi sing aman lan bisa dipercaya

Airlines Reporting Corporation (ARC) ngucapake selamat marang Pete Buttigieg amarga konfirmasi bersejarah minangka Sekretaris Perhubungan Amerika Serikat kaping 19.

minangka Covid-19 krisis terus pengaruhe ing industri lelungan udhara, ARC ngakoni peran kritis sing Departemen Pengangkutan muter kanggo mesthekake sistem transit sing aman lan aman sing fokus ing kesehatan lan kesejahteraan para turis lan buruh garis depan, lan gerakan barang terus kalebu pasokan medis lan vaksin sing kritis.

Nalika metu saka krisis iki, industri kita siyap ngatasi kebutuhan mendesak kanggo mbangun infrastruktur modern lan berkelanjutan sing nyedhiyakake Amerika Serikat kanggo pertumbuhan ekonomi sing dawa. Mitra maskapai ARC wis nuduhake komitmen kanggo industri sing luwih berkelanjutan, kalebu investasi ing teknologi panangkapan pesawat lan karbon sing luwih efisien. Kajaba iku, kita seneng banget karo investasi sing ditindakake kanggo nggedhekake kolaborasi antarane maskapai lan agensi kanggo ngladeni para turis. Nalika muncul teknologi lan praktik paling apik, kolaborasi luwih lanjut antarane pamrentah lan industri bakal penting kanggo mbangun infrastruktur sing luwih efektif ngubungake wong lan barang lan nggawe bisnis ing saindenging negara supaya sukses.

Minangka sekretaris kabinet senat sing dikonfirmasi senat LGBTQ pisanan, kita seneng banget karo Sekretaris swara unik Buttigieg sing bakal nggawa kepemimpinan federal - sing cocog karo nilai ARC lan komunitas lelungan sing luwih jembar.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.