24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Antigua & Barbuda Breaking News Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Caribbean Warta Breaking Costa Rica Warta Breaking Republik Dominika Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Jamaika Mexico Breaking News News Mbangun maneh Warta Breaking Saint Lucia Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Marriott dadi gedhe ing Karibia lan Meksiko: Menteri Pariwisata Jamaika seneng banget

Draft otomatis
Pariwisata Jamaika

Menteri Pariwisata Jamaika, Bartlett, seneng banget karo Grup Plancongan Marriott lan Sunwing lan kesepakatan pemasaran tren sing dipercaya bisa mbantu pemulihan industri pariwisata lan pariwisata.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Marriott nembe dadi tren anyar ing Karibia lan Meksiko kanthi kesepakatan pemasaran Sunwing Group.
  2. Pemain pariwisata gedhe ngarepake bisa nambah lelungan kanthi signifikan.
  3. Menteri Pariwisata Jamaika Edmund Bartlett seneng banget yen dheweke yakin karo Jamaika lan produk sing kalebu kabeh.

Miturut pengaturan anyar, 19 saka 44 resor Sunwing ing Meksiko lan Karibia, kalebu Planet Hollywood lan Hotel Royalton, bakal gabung Koleksi Autografis Marriott merek ing kuartal pertama 2021.

Pariwisata Jamaika Menteri Hon. Edmund Bartlett ngucapake pujian marang trenetter Marriott lan Sunwing Travel Group babagan kesepakatan anyar babagan kesepakatan pemasaran, sing bakal nggandhengake portofolio kabeh kalebu Marriott, kalebu properti ing negara kayata Jamaika lan Costa Rica. Menteri Bartlett nampi persetujuan kasebut, sing dheweke percaya minangka pertunjukan kapercayan sing penting kanggo pemulihan industri pariwisata regional ing Karibia lan Amerika Tengah.

"Aku pengin matur suwun karo Marriott lan Grup Sunwing babagan kesepakatan pemasaran sing wis ditemtokake, sing ora mesthi ana pengaruh sing apik tumrap pariwisata ing Jamaika, lan tujuan liyane ing Karibia lan Amerika Tengah," ujare Menteri Bartlett.

"Iki nuduhake kapercayan ing wilayah kasebut minangka indikasi manawa para pemain pariwisata gedhe iki ngarepake bakal nambah lelungan sing signifikan menyang tujuan masing-masing. Iki uga negesake kapercayan saka mitra pariwisata ing Jamaika lan produk All Inclusive, sanajan ing tengah pandemi COVID-19, dheweke gelem nindakake kesepakatan sing ana gandhengane karo properti ing Jamaika lan tujuan liyane, "tambah Pak Bartlett.

Dheweke negesake manawa "Jamaika bisa entuk manfaat banget saka kesepakatan iki, amarga properti Royalton sing ana ing pulau kasebut saiki bakal dipasarake menyang basis pelanggan sing luwih gedhe, kalebu 145 yuta anggota program loyalitas Bonvoy saka Marriott."

"Kita ngarep-arep nampi tamu sing akeh sing bakal milih Jamaica dadi tujuan pilihan liwat pengaturan pemasaran iki. Menteri Pariwisata lan agensi-agensi kasebut bakal terus, kanthi dhukungan saka para pemangku kepentingan, kanggo mbangun infrastruktur sing ndadekake para pengunjung bisa ngrasakake pengalaman sing aman, lancar, lan aman, "ujare Menteri kasebut.

Marriott ujar manawa pamindhahan kasebut bakal nambah kaping pindho ing segmen kalebu kabeh dadi 33 properti ing taun 2025 lan bakal mengaruhi hotel ing Meksiko, Republik Dominika, Jamaika, lan Costa Rica, uga St. Lucia lan Antigua. Uga diandharake manawa miturut perjanjian kasebut Sunwing tetep nduweni kepemilikan hotel.

Warta liyane babagan Jamaika

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.