Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Breaking News Swiss Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Swissport nunjuk Warwick Brady dadi Presiden & CEO

Pilih basa sampeyan
Swissport nunjuk Warwick Brady dadi Presiden & CEO
Swissport nunjuk Warwick Brady dadi Presiden & CEO
ditulis dening Harry S. Johnson

Warwick Brady saiki dadi CEO Esken Limited, sadurunge dadi Stobart Group, perusahaan infrastruktur, penerbangan lan energi ing Inggris sing operasi ing Inggris lan Irlandia

Print Friendly, PDF & Email
  • Warwick Brady ngganteni Christoph Mueller, sing dadi CEO sementara wiwit tanggal 1 Januari 2021
  • Christoph Mueller bakal dadi Ketua Dewan Direksi
  • Warwick Brady njupuk peran CEO ing Spring 2021

Dewan Direksi Swissport International AG wis milih Warwick Brady dadi Presiden & CEO anyar perusahaan. Dheweke bakal ngganti Christoph Mueller, sing dadi CEO minangka ad-interim sawise diangkat dadi Direksi Swissport ing wulan Desember taun kepungkur. Pak Brady uga bakal melu dadi Direksi perusahaan.

Warwick Brady saiki dadi CEO Esken Limited, sadurunge dadi Stobart Group, perusahaan infrastruktur, penerbangan lan energi ing Inggris sing operasi ing Inggris lan Irlandia. Dheweke wis ngowahi Esken saka konglomerat dadi bisnis sing fokus ing Penerbangan (bandara, layanan penerbangan, maskapai regional) lan Energi Terbarukan. Minangka bagean saka nyusun maneh, dheweke sukses nglakokake M&A, puterane operasional, pembiayaan kompleks lan fokus maneh bisnis. Sadurunge dadi CEO ing Esken, dheweke dadi Chief Operating Officer ing EasyJet suwene meh wolung taun lan dadi bagean saka tim kepemimpinan sing ngowahi maskapai kasebut dadi bisnis FTSE 100.

Pak Brady nyedhiyakake pengalaman manajemen internasional kalebu peran senior ing Eropa, India lan Asia. Peran sadurunge kalebu kalungguhan minangka Chief Executive Officer Mandala Airlines ing Indonesia, Chief Operating Officer ing Air Deccan / Kingfisher ing India lan Wakil Direktur Operasi ing Ryanair plc. Sadurunge, dheweke nyekel jabatan ing Airline Group lan NATS, penyedia ruang udara Inggris lan dadi Wakil CEO Buzz. Pak Brady minangka direktur non-eksekutif ing Grup Pertama. Dheweke duwe MBA lan pilot komersial sing wis terlatih.

"Kanthi pengalaman industri lan rekam jejak sing wis kabukten ing transformasi organisasi, digitalisasi lan puterane operasional, Warwick minangka CEO sing cocog kanggo ngarahake Swissport kanthi aman, lan ndorong kanthi ambisi nyata, amarga jagad lan sektor penerbangan muncul saka pandemi Covid-19 , "Jarene David Siegel, Ketua Sementara Direksi Swissport International AG. "Kita ngarepake supaya pamulihan pasar bakal nemoni sawetara tantangan uga bisa uga duwe peluang strategis sing signifikan. Aku yakin manawa Warwick minangka CEO lan Christoph dadi Ketua kita mbesuk bakal nggawa Swissport menyang level sabanjure lan milih perusahaan kasebut dadi mitra pilihan pertama kanggo maskapai global. ”

Christoph Mueller nambah, "Aku seneng ndeleng Warwick gabung lan dadi kepala tim eksekutif kita lan ngarep-arep bisa kerja sama karo dheweke kanggo ngasilake sing paling apik ing perusahaan kita. Ing Swissport, kita wis wiwit ngupayakake ngowahi perusahaan dadi organisasi sing luwih efisien, lincah lan pinter ing digital. Ing EasyJet, Warwick dadi instrumental ing sawetara inisiatif sukses sing ditindakake, lan dheweke bakal dadi peran penting kanggo ndorong transformasi Swissport. "

Warwick Brady ujar, "Aku seneng banget, lan diajeni kanggo dijaluk memimpin Swissport ing jaman kaya ngono. Ana sawetara kerja keras ing ngarep, nanging potensial Swissport lan prospek pasar jangka menengah mesthi bakal nggawe perjalanan sing apik. Kita bakal nggunakake warisan gedhe Swissport kanggo nyedhiyakake maskapai ing saindenging jagad kanthi layanan dhasar lan penanganan kargo sing bisa dipercaya kanthi percaya diri. Lan kita bakal nyepetake transformasi Swissport sing wis ana dadi organisasi lan mitra bisnis sing luwih lincah, inovatif. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.