Aturan kapal pesiar COVID-19 sing ditanggepi kanggo pulau Karibia Walanda, St. Eustatius

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Aturan kapal pesiar COVID-19 sing ditanggepi kanggo pulau Karibia Walanda, St. Eustatius

Ing tanggal 1 Februari 2021, kapal pesiar sing ngunjungi Statia saka negara-negara berisiko kurang bisa njaluk ijin mlebu pulau kasebut tanpa butuh karantina.

Print Friendly, PDF & Email
  • Kapal pesiar saka negara-negara beresiko rendah bisa ndhaptar ijin kanggo mlebu tanpa mbutuhake karantina
  • Kabeh kapal pesiar diidini jangkar ing perairan Statia tanpa arep menyang daratan.
  • Warga Statia bisa ngangkut kapal ing dermaga pelabuhan

Pamrentah St. Eustatius (Statia) nerbitake arahan anyar babagan akomodasi kapal pesiar pulau kasebut sajrone Covid-19.

Kaya tanggal 1 Februarist, 2021, kapal pesiar sing ngunjungi Statia saka negara-negara berisiko kurang bisa njaluk ijin mlebu pulau kasebut tanpa butuh karantina. Panjaluk entri kudu ditampa paling ora 72 jam sadurunge tanggal kedatangan sing direncanakake. Persetujuan bakal ditindakake sajrone 48 jam sawise nampa panjaluk.

Kabeh staf kapal pesiar sing ngunjungi negara sing berisiko tinggi sajrone 14 dina kepungkur, kudu tetep ana karantina ing kapal pesiar 14 dina sadurunge diidini menyang pantai Statia.

Kabeh kapal pesiar diidini jangkar ing perairan Statia tanpa arep menyang daratan.

Sekolah nyilem ing pulau kasebut bisa ngunjungi kapal pesiar saka negara-negara berisiko tinggi lan ngatur perjalanan nyilem langsung saka kapal pesiar. Para penyelam ing kapal pesiar iki kudu duwe sertifikat PADI. 

Sanajan plabuhan ditutup kanthi resmi nganti ora dingerteni maneh, warga Statia bisa ngangkut kapal ing dermaga pelabuhan. Yen kapal nyoba ngambang ing wilayah liyane, kapal kasebut bakal diarahake menyang dermaga pelabuhan.

Print Friendly, PDF & Email