Warta Breaking Brasil Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah LGBTQ Warta Industri Rapat rapat News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UAE Warta Breaking UK Maneka Warta

Pasar Plancongan Dunia bali! Anggota Jaringan Pariwisata Dunia diskusi karo Direktur Reed Simon Mayle

Profesional Perjalanan nyebutake industri MICE. MICE minangka singkatan kanggo Rapat lan Insentif. MICE tiwas wiwit COVID-19 pecah karo ITB Berlin sing dibatalake ing Maret 2020.
Saiki Reed Expo nyedhiyakake tren kanggo nggawe Acara Industri Plancong maneh kanthi ATB ing Dubai lan WTM Amerika Latin ing Sao Paulo

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pasar Perjalanan Dunia maju karo WTM Amerika Latin ing wulan Agustus 2021
  2. Reed maju karo Pasar Plancongan Arab ing Dubai (Mei 2021)
  3. Rungokake Simon Mayle, direktur WTM Amerika Latin babagan kepiye lan sapa kanggo pameran perdagangan industri plancongan penting iki ing Brasil.

Koreksi! MICE durung seda. MICE bakal bali taun iki kanthi pameran pameran pariwisata lan pariwisata Reed Pameran Reed ing London.

Simon Mayle minangka Direktur Acara kanggo ILTM Amerika Lor, Amerika Latin ILTM, Pengalaman PROUD, lan WTM Amerika Latin ing Pameran Reed.

Simon dadi tamu dina iki ing eTurboNews diskusi warta kanthi kerjasama karo Livestream.travel lan Jaringan Pariwisata Dunia (WTN).

Reed nyetel tren anyar kanthi alon-alon mbukak maneh pameran perdagangan fisik perusahaan karo Pasar Perjalanan Arab ing Dubai wulan Mei, lan Pasar Plancongan Donya Amerika Latin ing Sao Paulo, dikonfirmasi kanggo 3-5 Agustus taun iki.

Iki minangka langkah sing wani, amarga rapat-rapat akeh sing dilarang ing saindenging jagad. Reed Expo yakin karo peningkatan vaksin lan disiplin nalika nyandhang topeng, kebersihan, lan jarak sosial, acara fisik kaya kasebut wis siyap diwiwiti taun iki.

Ing diskusi sing aktif babagan topeng apa sing paling apik, Simon ora pengin negesake manawa topeng jinis N95 wajib dadi wajib ing Brasil. Dheweke negesake manawa versi acara virtual uga ngganti pangguna saka acara sing durung siyap lelungan. "Iki nggawe partisipasi lokal dadi apik," ujare Simon.

Anggota Jaringan Pariwisata Dunia duwe akeh pitakon lan komentar.

Iki minangka langkah sing kuat kanggo Reed, lan akeh anggota industri plancongan lan pariwisata sing frustasi ngupayakake nampa konfirmasi manawa WTM dadi crita sukses.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.