Uji coba $ 20 COVID-19 kanggo para plancong ing Hawaii diluncurake ing Bandara San Jose

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
tes kovalen

Kesempatan pengujian anyar iki minangka investasi ing komitmen kita kanggo kesehatan lan safety lan minangka tambahan sambutan kanggo aturan kesehatan lan keamanan sing diakoni sacara global

Print Friendly, PDF & Email
  • Opsi pengujian coronavirus murah murah ditawakake kanggo penumpang Hawaii ing SJC 
  • Sawetara industri wis ngrasakake pengaruh COVID-19 kaya industri lelungan
  • SJC nyengkuyung para penumpang sing kaiket ing Hawaii dites 2-3 dina sadurunge jadwal budhal

Southwest Airlines nggawa mitra uji coba COVID-19 sing dipercaya, CityHealth Urgent Care, menyang Bandara Internasional Mineta San Jose (SJC), ngenalake tes pra-penerbangan paling murah $ 20 kanggo para wisatawan ing Hawaii. Kesempatan pengujian anyar tegese saiki, kabeh telung operator sing nawakake layanan menyang Hawaii saka Mineta San José nawakake papan uji coba sadurunge penerbangan ing Bandara. Operasi CityHealth gabung karo Laboratorium Kesehatan lan Laborite Karbon ing tilas Area Pementasan Taksi, dununge ing 2470 Airport Blvd, San Jose, CA 95110.


Jam operasi kanggo CityHealth ing pusat tes lokasi SJC yaiku 8:30 AM nganti 4:30 PM, kanthi tes mung kasedhiya kanthi janjian. CityHealth nawakake uji coba lelungan sing dijamin 72 jam, kanthi prioritas kanggo penumpang Southwest Airlines lan kasedhiya kanggo para plancong sing mabur menyang Hawaii ing kabeh maskapai liyane. Tes duwe biaya administrasi $ 20 kanggo para turis sing kaiket ing Hawaii, lan biaya tes kasebut bisa uga dijamin liwat asuransi utawa Undhang-undhang CARES.

"Kita seneng manawa mitra kita ing Southwest Airlines lan CityHealth saiki nawakake tes pra-pesawat COVID-19 ing SJC," ujare John Aitken, Direktur Penerbangan ing Bandara Internasional Mineta San Jose. "Kesempatan nyoba anyar iki minangka investasi kanggo komitmen kita bareng kanggo kesehatan lan safety lan minangka tambahan sambutan kanggo peraturan bandara lan langkah-langkah kesehatan sing diakoni global."

"Selaras karo nilai lan keluwesan Southwest nggawa layanan kita menyang Kepulauan Hawaii, kerja sama karo CityHealth kanggo nawakake tes kanggo Pelanggan ing Teluk Selatan lan Semenanjung saiki nglengkapi lokasi liyane ing saindhenging Bay Area, lan Sacramento," ujare Tony Roach, Direktur Pengalaman Pelanggan Southwest Airlines. "We seneng ndhukung cara sing terjangkau lan trep kanggo dites lan tekan tujuan banyu anget sing disenengi ing Hawaii kanggo Pelanggan sing mabur karo maskapai penerbangan paling gedhe ing California, Southwest."

"Sawetara industri wis ngrasakake pengaruh COVID-19 kaya industri lelungan," ujare Sean Parkin, CEO, CityHealth Urgent Care. "CityHealth bangga bisa kerja sama karo Southwest Airlines kanggo mbantu promosi luwih aman liwat tes pra-lelungan. Kita kerja sama karo Bandara Internasional San Jose kanggo nampani penumpang bali menyang plancongan udara lan tekan tujuan sing dituju kanthi aman, yaiku ngunjungi kulawarga, plancongan sing dibutuhake banget, utawa rapat bisnis penting sing ora bisa ditindakake sajrone rapat virtual. ” 

SJC nyengkuyung para penumpang sing kaiket ing Hawaii dites 2-3 dina sadurunge jadwal budhal. 

Print Friendly, PDF & Email