Airlines Airport aviation Warta Breaking Hawaii News Mbangun maneh Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Kepiye Hawaiian Airlines tetep urip kanthi likuiditas?

capahi
capahi
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Hawaiian Airlines wis bisa maneuver liwat krisis COVID-19 sing beda karo Airlines adhedhasar AS liyane. CEO Peter Ingram diwawancarai ing Penerbangan Penerbangan.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Hawaiian Airlines ora kudu pensiun armada apa wae amarga COVID-19
  2. CEO Hawaiian Airlines ujar manawa maskapai kasebut duwe likuiditas.
  3. Hawaiian Airlines bisa digunakake ing tes

Pusat Penerbangan lan CTC ngewawancarai Peter Ingram, CEO Hawaiian Airlines kanggo menehi pandangan babagan perspektif sing amba babagan kepiye Hawaii lan
industri bakal mikir babagan likuiditas lan CAPEX lan manajemen armada lan biaya lan kabeh perkara sing wis ditambahake ing taun kepungkur?

Lori Ranson takon: Apa sampeyan mikir aspek bisnis wis diganti selawase?

Peter Ingram:
Aku mikir bisa uga nggawa sawetara bekas lara ing wektu iki kanggo sawetara wektu minangka pangeling kanggo mikir kanthi beda babagan sawetara keputusan jangka panjang. Nggunakake likuiditas minangka conto, saiki kita wis lunga lan njupuk utang sing akeh banget kanggo mesthekake yen kita duwe likuiditas kanggo slamet saka krisis, lan iku pitakonan sing cocog kanggo saiki. Pitakon kanggo kita bakal ditindakake, nalika bali menyang tampilan normal sing anyar, apa likuiditas sing pas? Apa kita nggawa buffer luwih sithik ing babagan dhuwit ing saldo kita?

Peter Ingram:
Aku mikir yen bathi entuk krisis ing posisi finansial sing kuwat lan ngidini kita duwe keluwesan kanggo ngatur, nanging aku mikir bakal mikir sawetara wektu. Ing babagan armada, kita ora prelu njupuk keputusan sing penting amarga kita nembe pensiun armada pesawat paling tuwa sawetara taun kepungkur, yaiku 767 lan 300an. Kabeh pesawat sing ana ing armada saiki minangka prekara sing diarepake sawetara wektu, nanging bisa uga ana wong sing nyedhaki sawetara keputusan.
proses sak siklus siklus pesawat, kesederhanaan armada, bisa uga rada beda kanggo maju.

Lori Ranson:
Aku ngerti manawa Hawaiian mung ngumumake transaksi kanggo nambah likuiditas lan mbiayai maneh utang CARES. Apa sampeyan mung bisa mbukak logika nalika nindakake wektu iki, kepenak pasar, jinis-jinis perkara kaya apa sing nyebabake sampeyan kabeh njupuk keputusan saiki?

Peter Ingram:
Mesthi wae Dadi, kahanan pasar pungkasane pancen apik banget kanggo kita. Dadi, kita seneng banget karo panjaluk sing ana lan pembiayaan kanthi substansial dilanggani lan bisa
kanggo entuk biaya utangan total sing selaras karo pangarepan sing bakal ditindakake ing program kasebut, bisa uga ana ing pungkasane luwih becik. Yen dibandhingake karo finansial utawa pendanaan sing ana gandhengane karo utang CARES, bagean saka alesan sing ditindakake yaiku biaya umume luwih murah yen sampeyan entuk waran sing ana, sawetara istilah finansial luwih apik. Iki minangka utang jangka panjang, mula kita ora duwe amortisasi sajrone pirang-pirang taun sabanjure sing bakal duwe utang CARES.

Dadi, luwih becik mbiayai lan luwih becik kita rampung sadurunge tenggat wektu nalika kudu njupuk luwih akeh dhuwit CARES, amarga iki bakal nyebabake sawetara waran lan prekara-prekara liyane sing nggawe utang CARES luwih larang. Dadi penting kanggo kita ngrampungake ing wiwitan taun iki, lan aku seneng banget manawa tim kas negara kita bisa lan nglakokake kesepakatan kasebut kanthi sukses kaya sing ditindakake.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.