Antigua & Barbuda Breaking News Breaking News Internasional Caribbean Warta Breaking Dominica Kabar Olahraga Industri Hospitality News Mbangun maneh Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

Prosedur anyar kanggo para plancong menyang Dominika

Dominica2
lelungan menyang Dominica

Dominica ngetutake kepemimpinan negara-negara Karibia liyane sing wis nambah skrining kanggo COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pelancong saka Antigua lan Barbuda kudu ngolah COVID-19 kanthi klasifikasi berisiko tinggi.
  2. Pengunjung kudu ngirim tes lan karantina.
  3. Aman ing Pengalaman "Pengalaman Managed" dibutuhake.

Pamrentah wis mbenakake klasifikasi risiko negara COVID-19 kanggo para plancong menyang Dominika adhedhasar owah-owahan jumlah kasus COVID-19 ing negara-negara tetangga.

Antigua lan Barbuda diklasifikasikake dadi Klasifikasi RISIKO TINGGAL mung sawetara dina kepungkur, mula saiki para pelancong menyang Dominika kudu ngirim formulir skrining kesehatan online lan ngirim tes PCR negatif nalika swab dijupuk sajrone 24-72 jam tekan Dominika.

Sawise metu saka plabuhan, para pelancong bakal ngirim menyang wektu karantina nganti 7 dina nalika tes PCR dijupuk dina 5 sawise tekan lan asil samesthine ing 24-48 jam. Pelancong kudu ngirim awake dhewe menyang karantina wajib lan bisa milih karantina ing fasilitas sing dioperasikake pamrentah utawa ing properti sing disertifikasi Aman ing Alam kanthi "Pengalaman Managed."

Komitmen Aman ing Alam lan Pengalaman sing dikelola kasedhiya kanggo kabeh pengunjung, kalebu tamu saka negara-negara klasifikasi berisiko tinggi sing ngunjungi Dominica. Katrangan lengkap babagan Komitmen Aman ing Alam lan Pengalaman sing Diatur lan dhaptar lengkap klasifikasi risiko negara yaiku kasedhiya ing kene.

Temokake Otoritas Dominica terus kerja sama karo pejabat kesehatan kanggo njamin keamanan lan keamanan pengunjung ing pulau kasebut, lan karo para pemangku kepentingan pariwisata kanggo njamin pengalaman sing dikelola kanthi unik kanthi tanggung jawab.

Prosedur anyar kanggo penumpang sing teka

Pejabat pariwisata lan kesehatan Dominica miwiti langkah-langkah anyar kanggo ningkatake pemantauan lan ngetrapake kepatuhan marang protokol kesehatan lan safety para wisatawan. Saiki, kabeh penumpang lan kru sing teka sing ngalami periode karantina, bakal diwenehi gelang tangan kanthi kode warna. Gelang tangan bakal dilebokake ing tangan tengen penumpang dening ahli medis ing kabeh pelabuhan mlebu lan bakal diwenehake kaya ing ngisor iki:

· Wisatawan sing bakal nganggo karantina wajib ing properti sing disertifikasi Aman ing Alam bakal diwenehi gelang ijo neon.

· Pelancong sing bakal nganggo karantina wajib ing fasilitas karantina pemerintah bakal diwenehi gelang tangan neon oranye.

· Kru lan penumpang kapal kargo lan kapal pesiar sing bakal dikarantina ing kapal bakal diwenehi gelang jeruk neon.

· Kru maskapai sing bakal transit sewengi ing properti sing disertifikasi Aman ing Alam bakal diwenehake armband oranye neon.

· Ing penumpang transit sing bakal dikarantina ing properti sing disertifikasi Aman ing Alam bakal diwenehi armband biru ringan.

· Pelancong sing bakal diisolasi ing kamar bakal diwenehi armband abang neon. Sing pengin ngisolasi kamar ing properti Aman ing Alam uga bakal diwenehi armband ijo neon, sing terakhir minangka karantina wajib.

· Deposit, tahanan lan wong sing mlebu ilegal sing bakal dikarantina ing fasilitas sing dikelola pemerintah bakal diwenehi gelang putih.

Gelang gelang mung bisa dicopot dening petugas kesehatan sing ditunjuk, utawa wong COVID-19 ing properti Aman ing Alam yen lelungan wis diresiki kanthi medis. Hukuman $ 2500 bakal ditrapake yen gelang tangan dicopot sadurunge wong lelungan wis diresiki kanthi medis. Masyarakat umum dijaluk nglaporake kedadeyan wong sing katon ing masarakat nganggo gelang tangan.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.