24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional China Breaking News News Mbangun maneh Spanyol Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Maneka Warta

Pariwisata Spanyol siyap-siyap nyambut para wisatawan China sing metu

bongso Spanyol
Plancongan China

Menteri Pariwisata Spanyol minangka panguwasa pariwisata Eropa sing pertama sing nggampangake program pemulihan sing ditrapake kanggo para wisatawan China sing metu.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pelancong Tionghoa siap lunga ing luar negeri yen wis aman sawise COVID-19.
  2. Yen ana kualitas, bakal ana rekomendasi peer peer.
  3. Turis saka China pengin klompok sing luwih cilik.                                               

Umume para plancong Tionghoa kepengin banget miwiti plancongan ing luar negeri maneh yen katon aman lan wates dibukak maneh. Nanging panjaluk lan pangarepane wis owah sajrone pandemi COVID-19. Saiki, dheweke luwih akeh mbukak tujuan sing luwih anyar lan luwih seneng alam lan kutha-kutha cilik uga plancongan ing klompok anggota kulawarga utawa kanca sing luwih cilik.

Turespaňa, agensi promosi kementerian pariwisata nasional Spanyol, lagi siyap-siyap tujuan ing Spanyol kanggo nampani gelombang pengunjung China sing diantisipasi sawise pungkasan pandemi COVID-19. Program sing digunakake diarani Advantage: Pariwisata lan dikembangake dening COTRI China Outbound Tourism Research Institute lan sawetara organisasi mitra. Iki minangka pendekatan berkelanjutan kanggo pasar Tiongkok adhedhasar pelatihan transfer ilmu babagan kepentingan tartamtu saka segmen pasar sing beda-beda lan miturut pangembangan penawaran bespoke.

Dipercaya manawa kualitas sing luwih dhuwur nyebabake kepuasan sing luwih dhuwur, sing nyebabake rekomendasi pengunjung menyang kanca-kanca ing omah. Kanthi cara iki, dhuwit sing disimpen ing pemasaran bisa digunakake kanggo pendhidhikan lan pemberdayaan saka panyedhiya layanan pariwisata Spanyol lan bisa narik kawigaten para pengunjung China sing sugih ing bagean liya ing negara kasebut ing njaba musim utama tradisional.

Spanyol narik meh 700,000 wong Tionghoa ing taun 2019, nanging umume sing mung ngunjungi Barcelona lan Madrid, nambahake masalah overtourisme, lan ora nggatekake wilayah lan kutha liyane sing apik. Penasaran anyar masarakat Tionghoa yaiku nyedhaki alam lan budaya lokal, kalebu gastronomi.

"Plancongan Cina aja nganti mabur nganti tekan Eropa kanggo plancongan lan umume ora srengenge. Kanthi nawakake penawaran sing tepat lan crita sing apik, dheweke ora mung bakal nambah jumlah pengunjung ing Spanyol nanging bakal menehi mupangat kanggo wilayah anyar, "ujare Prof Dr Wolfgang Georg Arlt, CEO COTRI.

Saiki wayahe pas kanggo nyiapake gelombang para wisatawan China sing mbesuk, amarga akeh tujuan sing saingan karo dheweke lan cara lawas ing klompok gedhe kanggo tamasya lan blanja wis ora ana mode ing China.

Sinau babagan rahasia Sherry ing Jerez utawa ngunjungi seni Flamenco ing Sevilla, nemokake tentrem utama ing Camino de Santiago utawa conto makan mewah ing San Sebastian, Spanyol luwih saka Ramblas ing Barcelona lan panganan Cina sing ora biasa ing Madrid. kanggo nawarake.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.