24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel angkara Denmark Breaking News Jerman Breaking News Warta Pamrentah News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Teroris sing ngrancang serangan bom sing dicekel ing Denmark lan Jerman

Teroris sing ngrancang serangan bom sing dicekel ing Denmark lan Jerman
Teroris sing ngrancang serangan bom sing dicekel ing Denmark lan Jerman
ditulis dening Harry Johnson

Kabeh tersangka sing dicekel dikenani tuduhan ngrancang siji utawa luwih serangan teroris utawa nyoba melu terorisme

Print Friendly, PDF & Email
  • Teroris diduga ngasilake komponen kanggo nggawe bom lan gaman liyane
  • Pitu wong sing tuduhan ngrancang serangan teroris utawa nyoba melu terorisme
  • Risiko serangan teroris ing Denmark dianggep "serius"

Layanan Keamanan lan Intelijen Denmark (PET) nerbitake sawijining pernyataan dina iki sing ngumumake manawa pitung wong ditahan polisi Jerman lan Denmark amarga diduga nggawe piranti peledak lan ngrancang serangan bom teroris.

Kabeh tersangka sing dicekel wis dituduh ngrancang siji utawa luwih serangan teroris utawa nyoba melu terorisme.

Wong-wong kasebut diduga entuk komponen kanggo nggawe bom lan gaman liyane, ujare pratelan kasebut.

Polisi ing wilayah Denmark Tengah lan Kulon ing Denmark - dununge ibukutha Kopenhagen - nahan enem wong ing serangan antara 6 lan 8 Februari. Suspect liyane saka kelompok kasebut ditahan ing Jerman.

”Layanan Keamanan lan Intelijen Denmark pancen serius banget. Kita duwe pendapat manawa ana wong sing duwe niat lan kapasitas nindakake serangan teroris ing Denmark, "ujare juru bicara PET.

Pejabat kasebut nambahake manawa risiko serangan teroris ing Denmark dianggep "serius" lan penahanan kasebut ora bakal ngowahi level ancaman negara saiki.

Pejabat polisi lan intelijen Denmark dijadwalake nganakake konferensi pers dina Jumuah esuk.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.