24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel China Breaking News News tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pisanan keamanan: Turis Tionghoa milih lelungan jarak adoh

Pisanan keamanan: Turis Tionghoa milih lelungan jarak adoh
Pisanan keamanan: Turis Tionghoa milih lelungan jarak adoh
ditulis dening Harry Johnson

Perjalanan jarak adoh nyathet pemulihan paling cepet saka kemunduran COVID-19

Print Friendly, PDF & Email
  • Saiki, keamanan nyedhiyakake kabeh masalah kanggo turis Tiongkok
  • Turis sing lair sawise taun 2000 dadi klompok penting ing konsumsi lelungan
  • Plancongan jarak adoh saya populer karo para plancongan Tionghoa

Miturut laporan industri paling anyar, para plancongan Tionghoa luwih seneng marang tujuan plancongan ing sacedhake lan luwih fokus ing safety plancongan ing taun 2020.

Plancongan jarak adoh ndhaptar pemulihan paling cepet saka Covid-19 kemunduran ing industri pariwisata wiwit kuartal kaping pindho taun kepungkur, miturut laporan kasebut.

Kutha pinggiran Metropolises lan kutha-kutha lan kutha-kutha tanggané, kayata Distrik Yanqing Beijing lan County Tonglu ing kutha Hangzhou Cina sisih wétan, dadi pilihan utama turis kanggo lelungan kasebut.

Kangge, keamanan dadi ndhuwur kabeh keprihatinan kanggo turis Tionghoa sajrone lelungan, disusul akomodasi lan transportasi, ujare laporan kasebut.

Uga nuduhake manawa turis sing lair sawise taun 2000 dadi klompok penting ing konsumsi lelungan, cacahe ana 14.5 persen saka total jumlah turis taun kepungkur.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.