Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News News tanggung jawab Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pamrentah Kanada nyetujoni tuku Transat dening Air Canada

Pamrentah Kanada nyetujoni tuku Transat dening Air Canada
Pamrentah Kanada nyetujoni tuku Transat dening Air Canada
ditulis dening Harry Johnson

Pamrentah Kanada wis nemtokake manawa akuisisi sing diusulake nawakake asil sing paling apik kanggo para pekerja, kanggo wong Kanada sing ngupayakake layanan lan pilihan ing plancongan plancongan menyang Eropa, lan kanggo industri Kanada liyane sing gumantung karo transportasi udara, utamane aerospace

Print Friendly, PDF & Email
  • Usulan tuku Transat AT Inc. dening Air Canada disetujoni
  • Pandemi COVID-19 minangka faktor utama ing keputusan pungkasan
  • Usulan akuisisi nyedhiyakake kejelasan lan stabilitas babagan masa depan perusahaan

Plancongan udhara penting kanggo tuwuh ekonomi lan kemakmuran Kanada. Wisatawan lan bisnis entuk manfaat saka industri udhara sing aman, efisien lan tangguh. 

Yang terhormat Omar Alghabra, Menteri Perhubungan, dina iki ngumumake manawa Pamrentah Kanada wis nyetujoni usulan tuku Transat AT Inc. by Air Canada, tundhuk marang katemtuan lan katemtuan sing ketat kanggo kepentingan Kanada.

Nalika netepake tuku sing diusulake kanggo kepentingan umum, Pamrentah Kanada nganggep macem-macem faktor, kayata level layanan, implikasi sosial lan ekonomi sing luwih akeh, kesehatan finansial saka sektor transportasi udara, lan persaingan.

The Covid-19 pandemi minangka faktor utama ing keputusan pungkasan. Minangka Transat AT dhewe nyathet ing Desember 2020, kahanan sing durung mesthi saiki nggawe keraguan kanggo terus, amarga ngadhepi tantangan finansial sing signifikan. Ngelingi efek pandemi ing layanan udara umume, lan khusus ing Transat AT, Pamrentah Kanada wis nemtokake manawa akuisisi sing diusulake nawakake asil sing paling apik kanggo para pekerja, kanggo wong-wong Kanada sing golek layanan lan pilihan ing plancongan plancongan menyang Eropa, lan kanggo industri Kanada liyane sing gumantung karo transportasi udara, utamane aerospace.

Pambiji kepentingan umum sing ditindakake dening Transport Kanada iku rumit, lan prelu dianalisis lan konsultasi kanthi ketat karo warga Kanada lan kelompok pemangku kepentingan. Konsultasi publik online diwiwiti wiwit tanggal 4 November 2019, nganti tanggal 17 Januari 2020. Pambiji kepentingan umum uga kalebu masukan saka Komisioner Kompetisi Kanada, sing ndeleng kepiye usulan tuku bakal mengaruhi persaingan ing sektor udara; lan laporan kasebut diterbitake ing wulan Maret 2020. Transport Canada ngrampungake penilaian kepentingan masarakat ing Mei 2020.

Akuisisi usulan iki, sing didhukung karo para pemegang saham Transat AT tanggal 15 Desember 2020, menehi kejelasan lan stabilitas babagan masa depan perusahaan, sanajan ana pengaruh pandemi kasebut. Iki uga bakal nyebabake syarat lan syarat sing bisa ditindakake kanggo nggampangake panyambungan lan persaingan ing rute menyang Eropa sing sadurunge dioperasikake dening Transat AT Syarat lan kahanan kasebut nggambarake keterlibatan ekstensif karo Air Canada lan Transat AT babagan langkah-langkah sing disiapake kanggo ditindakake kanggo ngatasi masalah sing dikatutake dening pambiji kapentingan umum.

Pamrentah Kanada ngerti manawa sawetara pelanggan Transat AT isih ngenteni pengembalian dana kanggo penerbangan sing dibatalake amarga COVID-19. Pengembalian dana minangka bagean integral saka negosiasi karo maskapai babagan rencana pitulung apa wae, lan pamrentah bakal terus ngetrapake kabutuhane pelanggan Transat AT.

Ndhuwur lan ngluwihi syarat lan katemtuan, Air Canada bakal duwe kewajiban manawa, minangka anak perusahaan saka Air Canada, Transat AT bakal nyedhiyakake komunikasi lan layanan kanggo masarakat ing kaloro basa resmi kasebut.

Syarat lan kahanan sing ana gandhengane karo akuisisi sing diusulake kalebu:

  • Langkah-langkah kanggo nggampangake lan nyengkuyung maskapai liya njupuk tilas rute Transat AT menyang Eropa;
  • Ngreksa kantor pusat lan merek Transat AT ing Quebec;
  • Komitmen kerja 1,500 karyawan ing bisnis lelungan entitas anyar;
  • Komitmen kanggo nggampangake pangopènan pesawat ing Kanada, prioritas kontrak ing Quebec;
  • Mekanisme ngawasi rega; lan
  • Bukak lan operasi tujuan anyar sajrone limang taun kapisan.

Minangka proses legislatif, keputusan pungkasan gumantung karo Gubernur ing Dewan.

penawaran

"Amarga pengaruh gedhe saka pandemi COVID-19 ing industri udara, usulan tuku Transat AT dening Air Canada bakal ndadekake stabilitas pasar transportasi udara Kanada luwih gedhe. Bakal diiringi kahanan ketat sing bakal ndhukung kompetisi internasional, konektivitas lan nglindhungi proyek. Kita yakin manawa langkah iki bakal migunani tumrap para wisatawan lan industri kanthi sakabehe. ”

Ingkang Sinuhun Omar Alghabra                                      

Menteri Perhubungan

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.