Awards News Singapur

Penghargaan Perjalanan Internasional, Penghargaan Spa, Penghargaan Makan 2021 Nominasi Dibukak

Penghargaan Plancongan Internasional
Penghargaan Plancongan Internasional
ditulis dening editor

Dolan maring https://internationaltravelawards.org/ kanggo ndhaptar utawa mlebu hotel, papan pariwisata, atraksi, taman hiburan lan perusahaan plancongan kanggo International Travel Awards 2021

International Travel Awards minangka salah sawijining penghargaan paling prestisius kanggo industri pariwisata lan perhotelan ing saindenging jagad. Penghargaan iki diatur saben taun dening Pemasaran Pariwisata KSA lan tujuane kanggo ngakoni para pemain pariwisata lan perhotelan ing saindenging jagad.

Nominasi diundang kanggo melu program penghargaan Tahun 2021. Kategori penghargaan digawe kanthi tliti supaya cocog karo bisnis vertikal ing industri pariwisata. Nominasi sing dipilih yaiku saka industri Perhotelan kayata Hotel, Resor, Vila, Apartemen Layanan, perusahaan Plancongan kayata DMC, Operator Tur lan Agen Perjalanan, Maskapai Penerbangan, Papan Pariwisata, Objek wisata, Taman Tema, Taman Air & kategori liyane ing industri pariwisata.

Taun 2021 saya suwe saya gedhe. Ya, pemasaran Pariwisata KSA wis ngrencanakake dadi 3 penghargaan ing sawijining tahap. International Dining Awards 2021 lan International Spa Awards 2021 gabung bareng karo International Travel penghargaan 2021 kanggo nggawe acara pariwisata paling gedhe ing taun 2021.

Program penghargaan nawakake platform sing apik kanggo para nominasi kanggo promosi merek kanthi global liwat macem-macem saluran kayata PR, Media, Media Sosial, portal warta Online & lsp.  

Nominasi kanggo International Travel Awards 2021 saiki mbukak kanggo kabeh enem wilayah ing Asia, Eropa, Timur Tengah, Afrika, Amerika, lan Oceania. Penghargaan taun iki bakal nggabungake 3 penghargaan: Penghargaan Perjalanan Internasional, Penghargaan Makan Internasional, lan Penghargaan Spa Internasional. Luwih saka 100,000 lelungan internasional lan profesional saka industri pariwisata bakal milih kanggo milih pemenang.

International Dining Awards 2021 digawe kanggo ngenali & menehi penghargaan marang panyedhiya layanan paling apik ing industri restoran & panganan ing saindenging jagad. Nominasi saka restoran individu, rantai restoran multi-negara, restoran Hotel lan perusahaan sing nawakake layanan ing restoran lan industri panganan ing saindenging jagad. Dolan maring http://internationaldiningawards.com/ kanggo ndhaptar restoran sampeyan.

International Spa Awards 2021 dirancang kanggo ngenali para pelaku paling apik ing industri Wellness and Spa lan menehi hadiah kanggo promosi merek spa kanthi global nganti saiki. Nominasi saka spa pribadi lan pusat kesehatan, Hotel Spa, Rantai Spa ing saindenging jagad. Dolan maring https://internationalspaawards.com/ kanggo ndhaptar spa Hotel utawa spa resor kanggo penghargaan spa internasional 2021

Saben taun 2,000+ perusahaan industri pariwisata lan perhotelan saka 110+ negara melu ing Penghargaan kanggo saingan luwih saka 150 kategori Award. Kabeh nominasi entuk akeh kesempatan kanggo promosi merek pariwisata menyang level sabanjure.

Tim Juri

Tim Juri khusus kanggo macem-macem latar mburi pariwisata kanthi masing-masing nggawa katrampilan, semangat, lan pengalaman sing dipilih, lan nampilake peserta ing level internasional.

Tim Juri mriksa saben nominasi, ngerti USP lan nggawe manawa perusahaan sing bener dipilih dadi pemenang saben taun.

Tim juri kanggo Anugrah kalebu 35% tim saka Perhotelan, 18% saka Dewan Pariwisata, 14% saka Media lan PR, 11% saka Asosiasi Pariwisata, 10% saka Korporat sing ana gandhengane karo industri lelungan lan pariwisata, 9% saka Tur Operator, lan 3% saka Perusahaan Plancongan utama ing saindenging jagad.

Keuntungan Nominee

  1. Organisasi sing dipilih bakal entuk promosi ing platform media sosial International Travel Awards.
  2. Organisasi bakal entuk kesempatan kanggo ngirim PR babagan organisasine ing bagean News of International Travel Awards lan entuk kesempatan kanggo nggawe merek kuat ing luwih saka 50,000 profesional dagang lelungan ing saindenging jagad.
  3. Kabeh nominasi bakal diwenehake menyang manajer akun kunci kanggo mbantu dheweke nggayuh lingkaran sing menang.
  4. Perusahaan uga bakal entuk kesempatan kanggo tampil ing bagean nominasi ing Situs Web Penghargaan resmi.

Sajrone acara gala, Winners bakal layak nampa paket menang kayata lencana pemenang, sertifikat pemenang, video pengumuman khusus lan liya-liyane. Pemenang penghargaan bakal nampa kesempatan pangenalan, merek, lan pemasaran gedhe ing saindenging jagad.

Sawetara pinilih saka Penghargaan 2020 yaiku Banyan Tree, Visit Maldives (Papan Pariwisata), The Kempinski, Hilton, Four Seasons, Fairmont, Shangri La, Atlantis the palm, Vivanta, The Chedi, Yas Water World, Viceroy Bali, Sentosa , Warner Bros Abu Dhabi, Hanging Gardens of Bali, Swissotel, Marriott, Radisson Blu, COMO Maldives, Dark Sky Portugal, Bayat Hotels, Le Grand Bellevue, Four Points by Sheraton, Crowne Plaza, Double tree by Hilton, The Westin Ubud, So Sofitel.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.