24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Antigua & Barbuda Breaking News Warta Breaking Bahama Warta Breaking Barbados Breaking News Internasional Caribbean Warta Breaking Grenada Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Jamaika Warta Mewah News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Romantis Pernikahan Bulan Madu Warta Breaking Saint Lucia Blanja Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

Sandal Pantai lan Resor: Pesen lan lelungan kanthi percaya diri

sandal
Sandal Pantai lan Resor

Sandal Beaches and Resorts seneng banget supaya terus lelungan dadi aman lan bebas stres sabisa-bisa kanggo tamu kanthi nambahi Rencana Perlindhungan lan Perlindhungan Plancongan Perlindhungan - Asuransi Ditampa nganti tanggal 28 Februari 2021, uga nyedhiyakake COVID-19 gratis tes kanggo kabeh tamu sing wis terdaftar ing resor sadurunge budhal. Kanthi fasilitas tambahan kasebut, perusahaan resor Luxury Included® menehi alasan luwih akeh marang para pelanggan Pesenan kanthi Kapercayan.

"Kita bakal terus mbudidaya supaya tamu bisa tentrem nalika plancongan karo Sandal lan Pantai Resor," ujare Adam Stewart, Ketua Eksekutif Sandals Resorts International.

Rencana Perlindhungan Plancongan - Asuransi Ana

Kanggo nawakake pangayoman marang para tamu, Resor Sandals® lan Beaches® wis nambahake Plancongan Plancongan - Asuransi Ditindakake dening Trip Mate ™ sing dituku kanggo tamu. Rencanane nawakake lelungan pesenan saiki nganti tanggal 28 Februari 2021, kanggo lelungan saiki nganti 31 Agustus 2021, nambahi tunjangan medis sajrone resor. Kanthi Rencana Perlindhungan Plancongan, para tamu dijaluk tambahan wektu tetep menyang karantina lan nampa perawatan medis sing dibutuhake nganti 14 bengi tanpa biaya tambahan. Keuntungan tambahan saka rencana kasebut kalebu jangkoan biaya medis lan bathi maksimal nganti $ 100,000 saben tamu.

Mupangat Perlindhungan Pembatalan *

Wiwit saiki nganti 28 Februari 2021, tamu sing memesan Liburan Termasuk® kanggo lelungan saiki nganti 31 Agustus 2021, uga bakal duwe mupangat tambahan amarga ngerti bisa mbatalake liburan paling ora 31 dina sadurunge teka lan nampa pengembalian dana kabeh bagean saka preinan kanthi nol penalti. Tamu sing mbatalake 30-15 dina sadurunge teka bakal nampa kombinasi mbayar maneh 50 persen lan sertifikat perjalanan 50 persen kanggo lelungan mbesuk menyang Sandal utawa Pantai Resor sajrone 12 wulan. Wisatawan uga duwe pilihan kanggo mbatalake sajrone 14 dina lan nganti tekan dina kanggo sertifikat lelungan sing sah sajrone 12 wulan wiwit tanggal lelungan asline. 

* Manfaat iki diwenehake dening Unique Vacations Inc. lan dudu mupangat asuransi.

Tes COVID-19 Gratis

Sandal lan Pantai Resorts ngupayakake kabeh supaya bisa nyedhiyakake pengalaman sing aman, rapi lan tanpa stres, supaya tamu bisa terus Book Vacation Luxury Included® kanthi kapercayan. Pusat Kontrol Penyakit (CDC) bubar ngumumake syarat supaya para turis internasional nampilake tes COVID-19 negatif sadurunge bali menyang Amerika Serikat, Kanada lan Inggris. Miturut syarat kasebut, kabeh tamu Sandal lan Pantai Resorts bakal nampa uji coba antigen COVID-19 gratis kanggo warga AS lan tes PCR kanggo warga Kanada lan UK wiwit kepenak ing resort. Kabeh tes bakal ditindakake dening profesional medis sing disetujoni kanthi kenyamanan maksimal para tamu lan gangguan minimalake kanggo pengalaman plancongan umume. Yen tamu nyoba positif kanggo COVID-19 sadurunge budhal, resort kasebut wis siyap-siyap karo stasiun medis saben dinane karo perawat sing terdaftar lan petugas medis sing ditelpon 24/7.

Keuntungan Perlindhungan Pembatalan, Rencana Perlindhungan Perjalanan lan tes COVID-19 gratis, uga Sandal Platinum Protokol Kebersihan lan Protokol Platinum Kebersihan Pantai, ngidini para plancong bisa uwal saka Karibia kanthi kapercayan sing diarepake.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan cara Pesenan lan Plancongan Kanthi Kapercayan, bukak:

Sandal: www.sandals.com/book-with-confidence/ 

Pantai: www.beaches.com/book-with-confidence/

Kanggo sinau luwih lengkap babagan Rencana Perlindhungan Perjalanan - Asuransi Ana, tekan: 

Sandal: www.sandals.com/disclaimers/travelprotectionplan/

Pantai: www.beaches.com/disclaimers/travelprotectionplan/

Warta liyane babagan Sandal

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.