24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Dewan Pariwisata Afrika Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional budaya Jerman Breaking News Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Israel Breaking News LGBTQ News Mbangun maneh Keslametan Seychelles Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

Tujuan Pariwisata Medis sing kalebu vaksin COVID-19

aryuda
aryuda
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ngenteni telung minggu antara vaksin pertama lan kaping pindho sing ditembak ing segara ing pantai Seychelles sing putih ora apik banget

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pariwisata Medis minangka bisnis gedhe lan ditawakake ing saindenging jagad. Saka implan gigi menyang transplantasi jantung, pariwisata medis nyakup kabeh lan ing akeh tujuan.
  2. Vaksin COVID-19 banget dikarepake ing saindenging jagad, nanging sawetara negara luwih maju tinimbang liyane utawa duwe populasi sithik.
  3. Pariwisata COVID-19 bisa dadi kesempatan sabanjure supaya luwih bisa vaksin luwih cepet.

Tanduran rambut lan implan gigi minangka bisnis gedhe ing Turki. Pemotretan virus corona duwe kabeh bahan kanggo dadi kesempatan pariwisata sing berkembang pesat, lan operator tur wis metu

Mall Dubai mbukak. Plancongan mewah lan plancongan pantai telung minggu menyang Uni Emirat Arab lan fasilitas kesehatan kelas kapisan lan sawetara hotel mewah paling apik ing saindenging jagad sing wis siyap nglayani. Iki pancen bener yen liburan iki kalebu rong foto COVID-19 sampeyan.

Ngenteni telung minggu antarane vaksin COVID-19 pertama lan kaping pindho sing dijupuk ing resor pantai mewah ing pantai Samudra Hindia sing putih ing Seychelles, umume ora apik banget.

Titik Mati ing Israel asring katon minangka papan paling sehat ing bumi. Israel nindakake tugas banget kanggo menehi vaksin warga, lan kesempatan pariwisata kanggo preinan vaksin bakal enggal ditindakake.

Miturut warta sing diterbitake saiki basa Jerman RTL lan Majalah Stern, FIT REISEN, operator tur Jerman ing Hamburg ngrancang plancongan kesehatan mewah sing ditambah karo nylametake nyawa: Vaksin Coronavirus.

Miturut FIT REISEN, paket wiwitan bakal didol nganti EURO 2000- 3000 plus biaya kanggo biaya medis lan biaya vaksin.

FIT Reisen nerbitake pratelan ing ngisor iki:

"Kita nampa akeh panjaluk saka klien kanggo plancongan medis sing bisa diwenehi vaksin COVID-19. Kita neliti opsi kasebut kanthi tliti. Kita wis ngubungi macem-macem tujuan.
Saiki kita nampa registrasi non-naleni ing situs web www.fitreisen.de/impfreisen Nanging, ing wektu iki, kita ora duwe program tartamtu sing bisa didol. ”

Operator Tur nerangake ing situs web.
Apa sing diarani perjalanan vaksinasi?

Perjalanan vaksinasi minangka preinan kesehatan 3 nganti 4 minggu, para plancong duwe kesempatan gawe jadwal kunjungan loro dhokter lan nampa vaksin Coronavirus. Operator wisata kasebut njanjeni hotel mewah lan santai ing endi tamu bakal diwenehake lan dimanjakan karo yoga, Ayurveda, lan pijet.

FIT Reisen nambahake: "Kita ora bakal njupuk vaksin kasebut saka populasi lokal. Kita mung bakal nawakake paket yen mayoritas penduduk ing negara tujuan divaksinasi. ”

Ahli kesehatan Jerman Karl Lauterbach nganggep pendekatan bisnis kasebut ora etis.

Israel duwe pernyataan sing ora jelas yen kesempatan kasebut ora ditawakake saiki. Israel tetep ditutup kanggo pariwisata, nanging kita ngarep-arep kabeh wong Israel bakal enggal divaksinasi.

Sherin Francis, CEO Dewan Pariwisata Seychelles kaget nalika krungu babagan pembangunan kasebut saka eTurboNews lan ora ngerti perjalanan vaksin sing direncanakake menyang negarane. Dheweke janji bakal neliti lan njaga eTurboNews informasi babagan pangowahan.

Anggota dewan saka Jaringan Pariwisata Dunia ora pengin dijenengi, nanging ujar: Umume mung sawetara wektu. Dhiskusi dhuwit.

Kanggo tujuan sing nyengsarakke kanggo ngisi hotel kanthi tarif rak apik banget. Yen pimpinan industri lan pamrentah bisa setuju mung kanggo ndhukung lan ngesahake kegiatan kasebut lan sawise penduduk lokal divaksinasi, iki bisa uga dadi kesempatan lan berkah kanggo industri pariwisata lan pariwisata sing lara ing sawetara negara.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.