aviation Warta Breaking Brasil Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Teknologi Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Embraer ngirim 130 jet ing taun 2020

Embraer ngirim 130 jet ing taun 2020
Embraer ngirim 130 jet ing taun 2020
ditulis dening Harry Johnson

Sanajan pangiriman dipercepat sajrone kuartal kaping papat taun 2020 kira-kira telung kuartal sadurunge, dheweke akeh pengaruh, umume ing penerbangan komersial, amarga pandemi COVID-19

Print Friendly, PDF & Email
  • Embraer ngirim 71 jet ing Q4 2020
  • Pengiriman Embraer dipercepat sajrone kuartal kaping papat taun 2020
  • Ing tanggal 31 Desember, mundur pesanan Embraer dadi $ 14.4 milyar

Embraer ngirim 71 jet ing kuartal kaping papat taun 2020, sing 28 dadi pesawat komersial lan 43 jet eksekutif (23 ringan lan 20 gedhe), sing nuduhake penurunan 10 pesawat ing waktu kasebut dibandhingake karo 4Q19.

Embraer ngirim total 130 jet ing taun 2020, kalebu 44 pesawat komersial lan 86 jet eksekutif (56 ringan lan 30 gedhe), sing nyuda meh 35% dibandhingake karo 2019, nalika 198 jet dikirim.

Sanajan pangiriman dipercepat sajrone kuartal kaping papat taun 2020 kira-kira telung kuartal sadurunge, dheweke akeh pengaruh, umume ing penerbangan komersial, amarga pandemi COVID-19. Ing tanggal 31 Desember, backlog order perusahaan yaiku USD 14.4 milyar.

Pangiriman miturut Segmen4Q202020
Penerbangan komersial2844
EMBRAER 175 (E175)2132
EMBRAER 190 (E190)-1
EMBRAER 190-E2 (E190-E2)14
EMBRAER 195-E2 (E190-E2)67
Penerbangan Eksekutif4386
Phenom 10016
Phenom 3002250
Jet Cahya2356
Warisan 650-1
Warisan 50011
Praetor 500610
Praetor 6001318
Jet Gedhe2030
Gunggung71130

Sajrone 4Q20, Embraer Executive Jet ngirim armada Praetor 600 sing pertama menyang Flexjet, pelanggan peluncur armada Praetor. Unit bisnis kasebut uga ngumumake kolaborasi karo Porsche kanggo nggawe Duet, pesawat edhisi Embraer Phenom 300E edisi winates lan pasangan mobil Porsche 911 Turbo S.

Ing penerbangan komersial, maskapai penerbangan nasional Belarusia Belavia njupuk jet E195-E2 pertama. Kongo Airways nggawe pesanan tenan kanggo rong jet E195-E2, saliyane rong urutan pesawat sing wis ana kanggo E190-E2 sing luwih cilik. Pesenan perusahaan anyar iki kalebu ing backlog kuartal kaping papat Embraer.

Embraer Defense & Security ngirim kapal terbang menengah misi multi-misi C-390 Millenium menyang Angkatan Udara Brasil (FAB) ing kuartal kaping papat. Kabeh 28 unit pesawat sing dipesen dening FAB dilengkapi kanggo nindakake misi pengisian bahan bakar udara, kanthi sebutan KC-390 Milenium. Embraer uga ngirim pesawat pertama EMB 145 AEW & C (Peringatan Awal lan Kontrol Udara) sing pertama, sing ditunjuk E-99, menyang FAB. Telung pesawat tambahan E-99 bakal dimodernisasi minangka bagean saka kontrak kasebut.

Embraer ngumumake rampung lan ngirim konversi Eropa pertama saka Warisan 450 dadi Praetor 500 kanggo pelanggan sing ora dingerteni. Konversi kasebut ditindakake ing Embraer Executive Jets Service Center ing Bandara Internasional Le Bourget, ing Paris, Prancis.

Backlog - Penerbangan Komersial (31 Desember 2020)
Jinis PesawatPesenan tenanPilihanPangirimanPesenan Backlog Pesenan
E170191-191-
E175798291666132
E190568-5653
E195172-172-
E190-E22261157
E195-E21534714139
Total1,9043991,623281
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.