Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Breaking Mexico News Warta Breaking Travel Caribbean News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Penerbangan Karibia Meksiko anyar mbuktekake kapercayan turis ing papan sing dituju

Pilih basa sampeyan
Penerbangan Karibia Meksiko anyar mbuktekake kapercayan turis ing papan sing dituju
Penerbangan Karibia Meksiko anyar mbuktekake kapercayan turis ing papan sing dituju
ditulis dening Harry Johnson

Rute penerbangan anyar saka macem-macem wilayah ing dunya ngidini, sanajan ana alangan, konsolidasi reaktivasi ekonomi Karibia Meksiko

Print Friendly, PDF & Email
  • Cozumel lan Cancun ngluncurake rute penerbangan anyar
  • Quintana Roo duwe protokol pencegahan kesehatan sing dibutuhake kanggo menehi keamanan lan keamanan para pengunjung
  • Karibia Meksiko nerusake mbukak maneh pariwisata kanthi rute penerbangan sing luwih anyar

Karibia Meksiko terus aktifake turisme kanthi tekan rute penerbangan anyar saka macem-macem wilayah ing saindenging jagad, sing ngidini, sanajan ana alangan, konsolidasi reaktivasi ekonomi negara kasebut. 

Pulo Cozumel duwe telung penerbangan anyar saka maskapai sing beda: American Airlines'rute saka Philadelphia, kanthi frekuensi minggon (Setu). Sawise nem taun absen, Frontier Airlines bali kanthi pesawat anyar saka Denver, diwiwiti tanggal 13 Februari kanthi frekuensi dina Setu. Lan Southwest nerusake penerbangan saben dina saka Houston wiwit tanggal 11 Maret.

Minangka kanggo Cancun, panyambungan udara saka Eropa bakal dikuatake nalika tekane TAP penerbangan saka Lisbon, Portugal, tanggal 27 Maret, kanthi telung frekuensi minggon. Hubungan karo Spanyol liwat Evelop uga bali tanggal 8 Maret saka Madrid kanthi penerbangan mingguan lan bakal nambah frekuensi nganti telung penerbangan kanggo musim panas; Kajaba iku, maskapai Orbest bali ing pungkasan Maret kanthi frekuensi minggon saka Lisbon. Air France, Edelweiss, British Airlines lan Lufthansa uga terus mabur menyang Karibia Meksiko.

Kajaba iku, Frontier ngumumake rute anyar menyang Cancun saka Orlando tanggal 11 Februari kanthi papat penerbangan seminggu: saka Miami wiwit tanggal 7 Maret kanthi limang frekuensi mingguan lan saka Cincinnati wiwit tanggal 13 Maret, tekan dina Setu. Southwest bakal ngluncurake rute saben dina saka Phoenix menyang Cancun tanggal 11 Maret.

Chetumal terus nyambung karo rute saka Guadalajara karo Volaris, lan saka Mexico City karo Aeromexico, Viva Aerobus lan Volaris.

Dewan Pariwisata Quintana Roo, dipimpin dening Darío Flota, bebarengan karo eksekutif ASUR, terus nganakake rapat karo perwakilan maskapai penerbangan AS, sing nuduhake informasi babagan tumindak pencegahan kesehatan sing ditindakake ing negara kasebut.

"Kita isih komunikasi cedhak karo maskapai iki kanggo ngilangi keraguan lan nuduhake kabeh informasi sing kasedhiya, kayata akses menyang tes sing diwajibake sawetara negara kanggo mlebu maneh ing wilayah kasebut; kita ngasilake kapercayan marang dheweke amarga tumindak sing ditindakake ing negara kasebut kanthi Sertifikat Pemeriksaan Karibia Meksiko & Aman, saliyane upaya sing ditindakake inisiatif pribadi kanggo nyedhiyakake tes, PCR lan antigen, uga ing hotel, " ujare Darío Flota, direktur Dewan Pariwisata Quintana Roo.

Amarga pandemi global terus berkembang, sawetara bukaan bisa diganti. Disaranake sampeyan ngetutake rekomendasi negara supaya plancongan aman nalika ngrancang perjalanan sabanjure menyang Karibia Meksiko.


Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.