24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Cote d'Ivoire Breaking News Warta Pamrentah Kabar Olahraga Pitakonan Investments News wong Keslametan Warta Breaking Afrika Selatan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Obat COVID Anyar Ngirit umur Ketua Dewan Pariwisata Afrika

dikutip2
dikutip2
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Obat alami sing wis suwene wis pirang-pirang taun bisa dadi tanggapan Afrika tumrap COVID-19.
Jaringan Pariwisata Dunia saiki nggawe rapat zoom saiki karo Pak Cuthbert Ncube, Ketua Dewan Pariwisata Afrika sing ujar manawa obat iki nylametake nyawane.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Obat COVID-19 anyar alami adhedhasar bahan-bahan lokal lan tradisional sing ngobati Cuthbert Ncube, Ketua Dewan Pariwisata Afrika, saka kasus infeksi COVID-19 sing serius
  2. Pemimpin Pariwisata ing Jaringan Pariwisata Dunia (WTN) kalebu mantan Sekretaris Jenderal UNWTO ketemu ing telpon zoom dina iki kanggo ngrembug. Watch Q&A.
  3. Industri Big Pharma bisa uga ora seneng karo pembangunan kasebut. Dewan Pariwisata Afrika (ATB) lan Eksekutif Jaringan Pariwisata Dunia (WTN) rencana kanggo ngrembug karo pejabat Pantai Gading babagan cara mbantu kesadaran lan distribusi.

Cuthbert Ncube minangka Ketua Dewan Pariwisata Afrika. Dheweke ujar manawa dina iki obat alami kanthi jeneng BJ 12 sing dikembangake dening tim peneliti ing sangisore pimpinan Dr.Didamana sing berbasis ing Abidjan nylametake nyawane.

Cuthbert ujar nalika nelpon zoom dina iki, "Minuman sirup; sampeyan njupuk rong botol saben dina - siji esuk lan siji sore. Aku krasa apik lan kuwat; mung ngupaya supaya entuk kekuwatanku. ”

Pemimpin pariwisata saka saindenging jagad iki nglumpuk saiki ing sesi zoom sing diatur dening eTurboNews lan Livestream.travel kanggo Jaringan Pariwisata Dunia.

kovalen
Asil Tes COVID-19 POSITIF

Alesan kanggo pimpinan global, kalebu Dr. Taleb Rifai, mantan Sekretaris Jenderal UNWTO; Alain St. Ange, tilas Menteri Pariwisata Seychelles; Dr. Peter Tarlow, ahli keamanan lan keamanan pariwisata sing misuwur ing saindenging jagad saka Texas, AS sing gabung karo pimpinan pariwisata senior liyane saka saindenging jagad, arep ngrungokake Cuthbert Ncube. Crita kasebut narik kawigaten lan bisa uga dadi terobosan nalika nglawan Coronavirus.

Cuthbert nampa tes COVID-19 tanggal 12 Januari ing Pretoria. Dheweke dipesen nalika pesawat saka Johannesburg menyang Abidjan tanggal 13 Januari kanggo ketemu karo menteri pariwisata Pantai Gading kanggo ngrembug babagan UNWTO pemilihan kanggo Sekretaris Jenderal. Pantai Gading minangka anggota Dewan Eksekutif UNWTO.

Sanajan Cuthbert rumangsa apik, tes COVID-19 bali positif. Akibate, Ketua ATB mulih kanggo ngisolasi.

Sayange, Cuthbert ngalami gejala serius kalebu kelangan napsu, masalah napas, lan demam panas. Dheweke rampung ilang swarane nyoba ambegan.

Nalika Pak Ncube kudu mbatalake perjalanane menyang Pantai Gading, Dr. Diamana saka Côte d'Ivoire langsung ngirim botol sirup COVID-19 menyang Afrika Selatan. Nalika tekan tanggal 22 Januari ing omah Pretoria ing Cuthbert, dheweke sejatine berjuang kanggo nyawane.

DHL
DHL

Cuthbert marang eTurboNews: "Aku nampa obat kasebut tanggal 22 Januari 2021. Aku langsung miwiti ngombe obat - sirup BJ-12 - saka Dr. Diamana sawise instruksi saka Direktur Hubungan Eksternal, Pak Grah. Aku njupuk sirup kaya sing diprentahake lan pirang-pirang dina sawise aku mari.

"Kaya sing dakkandhakake karo sampeyan saiki, napsu saya mundhak 75%. Aku wis miwiti olahraga rutin saben dinane, tenagaku bali maneh. Dina iki, aku rasane luwih apik tenan. ”

Sirup2A
KONTAK ETURBONEWS Kanggo nomer kontak

Kangge, Pak Ncube ngatur sawetara botol supaya dikirim menyang profesional turis liyane sing lara COVID-19. Wong iki ana ing Kerajaan Eswatini. Dheweke uga nambah kahanan sing serius banget.

Sirup1

Pak Cuthbert yakin manawa produk Afrika alami iki bisa dadi kontribusi Afrika nalika nglawan pandemi kasebut.

Profesional pariwisata ing diskusi saiki setuju. Bisa diarepake manawa industri Big Pharma bisa uga ora seneng pangembangan kaya saingan karo produk alami non-kimia sing regane murah.

Ngrungokake MR. PROFESIONAL NCUBE CUTHBERT AND TOURISM
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.