Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Warta Breaking Papua Nugini tanggung jawab Keslametan Pariwisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Gempa bumi kuat nyerang wilayah New Britain, Papua Nugini

Gempa bumi kuat nyerang wilayah New Britain, Papua Nugini
Gempa bumi kuat nyerang wilayah New Britain, Papua Nugini
ditulis dening Harry Johnson

Inggris Anyar gempa bumi

Print Friendly, PDF & Email
  • Gempa nggegirisi Inggris Anyar
  • Gempa skala 6.0 ing Papua Nugini
  • Gempa kasebut nyerang Kavana 75 mil

Gempa skala 6.0 sing kuat tekan wilayah New Britain, Papua Nugini saiki.

Laporan Gempa Awal
Gedhene6.0
Tanggal-wektu13 Feb 2021 15:33:58 UTC 14 Februari 2021 01:33:58 cedhak gempa
Lokasi7.293S 149.397E
Ambane51 km
Distances121.3 km (75.2 mi) S saka Kandrian, Papua Nugini Anyar 207.3 km (128.5 mi) NE saka Popondetta, Papua Nugini Anyar 209.4 km (129.8 mi) SSW saka Kaile, Papua Nugini Anyar 272.7 km (169.1 mi) ESE saka Lae, Papua Guinea Baru 296.0 km (183.5 mi) S sisih Wau, Papua Nugini
Kahanan sing durung mesthiHorisontal: 9.0 km; Vertikal 4.4 km
paramèterNph = 69; Dmin = 1002.1 km; Rms = 0.96 detik; Gp = 43 °

Ora ana laporan korban utawa kerusakan nganti saiki. Ora ana peringatan tsunami

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.