Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Breaking News News tanggung jawab Blanja Pariwisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Festival Musim Semi 'tetep ing omah' China nyebabake booming pangiriman

Festival Musim Semi 'tetep ing omah' China nyebabake booming pangiriman
Festival Musim Semi 'tetep ing omah' China nyebabake booming pangiriman
ditulis dening Harry Johnson

Kanggo nggayuh kelangan kumpul kulawarga, pesta liburan lan kumpul, akeh wong Tionghoa sing milih ngirim "bingkisan hadiah"

Print Friendly, PDF & Email
  • Pejabat berwenang Tionghoa menehi saran supaya masarakat tetep tetep nyegah panyebaran COVID-19
  • Bisnis pangiriman ekspres Cina nganti 223 persen saben taun
  • Perusahaan pangiriman ekspres China ngirimake 10 milyar paket ing njero negara mung 38 dina ing taun iki

Perusahaan pangiriman ing China nglaporake lonjakan bisnis ing Festival Musim Semi amarga jutaan wong Tionghoa tetep tetep preinan taunan.

Dina Kemis lan Jumuah, rong dina kapisan ing preinan Spring Festival suwene seminggu, perusahaan pangiriman ekspres Tiongkok nangani udakara 130 yuta paket, nganti 223 persen saben taun, nuduhake data saka Biro Pos Negara.

Sadurunge preinan Festival Spring, acara penting kanggo reuni kulawarga sing biasane ndeleng migrasi manungsa ing saindenging negara, pejabat berwenang Cina menehi saran para buruh migran lan warga supaya tetep tetep bisa nyegah Covid-19.

Kanggo nggayuh kelangan kumpul kulawarga, pesta liburan lan kumpul, akeh sing milih ngirim "bingkisan hadiah" utawa tuku online kanggo kulawarga lan kanca-kanca sing adoh, nyebabake permintaan logistik.

Pamrentah wis janji bakal menehi pasokan kabutuhan saben dina sing cukup lan njaluk platform e-commerce lan perusahaan logistik supaya operasi normal sajrone wektu kasebut.

Ing dina Minggu, perusahaan pangiriman ekspres China wis ngirim 10 milyar paket ing njero negara mung 38 dina taun iki, nggawe rekor anyar.

Mantra kasebut luwih cekak tinimbang 80 dina ing 2020 lan 79 dina ing 2019, ujare Biro Pos Negara.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.