24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Plancongan Bisnis Education Industri Hospitality Warta Industri Rapat News Thailand Breaking News Pariwisata Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

Siswa wisata sinau saka pimpinan Skal Bangkok

siswa skal lan pariwisata
siswa skal lan pariwisata

Kajaba duwe kesempatan kanggo jaringan karo pimpinan Skal Bangkok, para siswa pariwisata kudu ndeleng kepiye protokol amarga COVID-19 ditindakake ing hotel lan ing rapat.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Ora gampang banget kanggo para pemimpin pariwisata mbesuk miwiti jaringan karo para pemimpin saiki.
  2. Siswa bisa ndeleng akeh tumindak kesehatan lan higienis sing nyata kanggo mangsuli COVID-19.
  3. Bayangake manawa kabeh 334 klub Skal global dadi sponsor mung 5 anggota Skal Muda.

Siswa pariwisata MSME Business School saka Departemen Perhotelan lan Manajemen Pariwisata ketemu pimpinan industri pariwisata ing Hotel Peninsula, Bangkok. Hotel Semenanjung kanthi jelas komitmen kanggo njamin para tamu tetep seneng ngaso kanthi santai nalika ngelingake manawa keamanan, kesehatan lan kesejahteraan para tamu lan karyawan tetep dadi prioritas utama.

Saliyane jaringan karo pimpinan pariwisata, para siswa manajemen acara kasebut bisa ndeleng akeh tumindak kesehatan lan kebersihan sing luwih apik tinimbang protokol sing dibutuhake sing dibutuhake dening pamrentah lokal kanggo mangsuli Covid-19 kayata jarak tabel, syarat topeng rai kanggo karyawan lan pemeriksaan suhu ing lobi. Siswa uga nyekseni upaya sing ditindakake Staff Peninsula Hotel kanthi inisiatif sing ora bakal dingerteni para tamu.

Sasampunipun nedha awan, Dr. Scott Smith ngatur pamriksan situs VIP kanggo para siswa sing kalebu kunjungan menyang Paribatra sing eksklusif, museum penerbangan lan helipad ing lantai 37. Dr. Scott, saka Universitas Asumsi, wis dadi Direktur Young Skal Bangkok wis pirang-pirang taun. Dr. Scott nyengkuyung para siswa supaya nandur modal ing pangembangan profesional kanthi ujar, "Ora gampang banget para pamimpin mbesuk miwiti jaringan karo para pemimpin saiki." Young Skal minangka kategori keanggotaan Skal, sing fokus ing siswa sing sinau ing program perhotelan lan pariwisata ing saindenging jagad. Dr. Scott nambah, "Keanggotaan ing Young Skal nggawe kesempatan kanggo pariwisata sing paling apik lan paling apik kanggo gabung karo jaringan profesional sing padha lan melu kegiatan sing mesthi bakal nulungi dheweke nalika munggah ing tangga teparo supaya sukses."

Andrew Wood, Presiden Skal Bangkok, nawakake keanggotaan Skal International kanggo para siswa sing melu lan menehi inspirasi menyang skalleagues sing ditawakake kanthi ujar, "Bayangake manawa kabeh 334 klub Skal global dadi sponsor 5 anggota Skal Muda? Sing bakal; nambah anggota global saka 13,000 dadi 15,000 (+ 15%), nyebabake penurunan anggota kita saka efek saka pandemi virus corona, nuduhake komitmen nyata kanggo investasi para pimpinan mbesuk uga nyuda umur rata-rata anggota lan ora mung nambah semangat, semangat lan semangat para mudha ing rapat, nanging uga ngenalake ide-ide anyar. Kanthi nindakake iki, kita bakal mbantu klub supaya terus nganyari babagan tren lan ide inovatif paling anyar, utamane ing jagad digital sing berkembang banget. Aku ndeleng kesempatan sing gedhe banget kanthi owah-owahan peraturan sing ngatur Young Skal. Ayo ngrampungake pangowahan kasebut lan entuk manfaat kanggo klub lan industri pariwisata umume. ”

Skal, didegaké ing taun 1934, minangka organisasi profesional pariwisata paling gedhe ing donya. Keanggotaan Skal International nyedhiyakake akses menyang wong lan acara sing ana gandhengane karo pangembangan bisnis ing Thailand lan ing saindenging wilayah ASEAN. Skal International saiki wis berkembang dadi organisasi jejaring industri pariwisata paling efektif ing donya kanthi luwih saka 13,000 anggota ing 334 Klub ing saindenging 85 negara. Umume kegiyatan ditindakake ing level lokal, lumaku liwat Komite Nasional, kanthi payung Skal International, kantor pusat ing Sekretariat Jenderal ing Torremolinos, Spanyol.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Andrew J. Wood - eTN Thailand