24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Brasil Warta Breaking Travel budaya Education Warta Pamrentah Hak-hak manungsa Investments LGBTQ News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Menteri Pariwisata Brasil: COVID minangka Hukuman saka Allah kanggo Karnaval

brzilminister
brzilminister
ditulis dening Juergen T Steinmetz

COVID-19 dudu Virus Tionghoa maneh, nanging Dewa Virus Brasil nyiptakake kanggo ngukum Brasil amarga duwe Karnaval Brasil.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pandemi COVID global saiki dadi masalah lokal ing Brasil nalika menteri pariwisata nyimpulake virus kasebut minangka paukuman saka Swarga kanggo ngutuk adegan sing ditampilake ing karnaval Brasil sing misuwur ing saindenging jagad.
  2. Sekretaris Jenderal UNWTO, Zurab Pololikashvili, wis mutusake kesepakatan karo Brasil kanggo milih Brasil milih dheweke nggawe menteri Brasil dadi pemain turis tren global.
  3. Wartawan Kanada kanggo Globe tweet: Menteri iki, kaya kabeh wong ing pamrentah iki, ngisin-isini.

COVID minangka paukuman swarga nglawan nuduhake apa sing diarani Menteri Pariwisata Brasil tumindak nyerang ing karnaval Brasil sing misuwur.

Temenan Sing Mulia, Hon. Menteri Pariwisata Gilson Machado Guimarães Neto, Umum dikenal minangka Gilson Machado Neto ora bisa adhedhasar kesimpulan iki ing ilmu pengetahuan.

Panjenenganipun punika Brasil pengusaha lan politikus, lan saiki Mentri Pariwisata kanggo Brasil ing pamrentahan Jair Bolsonaro. Dheweke nggenteni Marcelo Álvaro Antônio.

 Pejabat kasebut njupuk posisi dadi menteri ing Desember 2020 sawise luwih saka setaun minangka Direktur Umum Badan Promosi Internasional Pariwisata Brasil (Embratur), ing kana dheweke kerja ing promosi pariwisata Brasil ing luar negeri lan, bubar iki, nalika pandemi kasebut. ing promosi nasional. Sadurunge dadi presiden Embratur, ing Mei 2019, dheweke dadi Sekretaris Nasional Ekowisata Kementerian Lingkungan Hidup (MMA).

Brasil bakal dadi tuan rumah kantor pertama ing Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO) ing wilayah Amerika, miturut sekretaris jenderal entitas kasebut, Zurab Pololikashvili. "Aku bisa menyang Amerika Serikat, aku bisa menyang Karibia, aku bisa menyang Argentina, nanging ora, [WTO] milih Brasil amarga ngerti potensi sing ana," jarene. Alesan sing sejatine yaiku Brasil dijanjeni posisi Sekretaris Jenderal UNWTO kanggo ngamanake suarane ing pemilihan UNWTO sing bubar rampung, sing ujar akeh adhedhasar penipuan lan manipulasi.

Anggota serikat pariwisata Rota dos Milagres lan Biro Konvensi Maragogi (AL), Machado Neto lulus ing bidang kedokteran hewan, nanging ing pariwisata dheweke nemokake jabatane, makarya ing sektor kasebut luwih saka 30 taun. Ing umur 52 taun, Gilson uga dadi wirausaha, produser acara, lan musisi.

Karnaval minangka bisnis pariwisata ing Brasil, nanging menteri saiki jelas duwe pendekatan sing beda.

Mangkene tweet dening menteri sing dikirim dina iki:

Menteri pariwisata Brasil nyaranake pandemi virus corona minangka paukuman saka Gusti Allah sawise pawai Karnaval nggambarake Yesus sing dianggep nyerang.

karnaval
karnaval Brasil

Amarga umume industri pariwisata Brasil digawe saka Karnaval - sing bakal kedadeyan saiki - lan saiki kalah, iki bisa uga ora bisa dadi langkah sing paling cerdas saka menteri pariwisata.

Tweet saka reporter Kanada negesake: Aku maca dina iki crita sing sedhih banget babagan kerusakan ekonomi ing Recife / Olinda tanpa pahargyan kasebut. Uga minggu dheweke, aku bakal nerbitake artikel ing The Globe and Mail babagan kahanan ing Rio. Menteri iki, kaya kabeh wong ing pamrentahan iki, aib.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.