24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Warta Breaking Kolombia Warta Breaking Ekuador News Rilis pers transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Seneng Valentine: 13,000 ton kembang sing dikirim menyang Ekuador

LATAM Cargo flores
LATAM Cargo flores
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kolombia jatuh cinta karo Ekuador lan Grup LATAM bisa nylametake

Print Friendly, PDF & Email

Grup Kargo LATAM nduweni kinerja sing positif sajrone musim valentine 2021, bareng karo Dina Ibu (April lan Mei) minangka puncak kegiatan ekspor kembang sing seger. Ing taun 2021, perusahaan iki nggawa kembang 7% luwih akeh tinimbang ing taun 2020, gunggunge luwih saka 13,200 ton.

Angka sing apik amarga operasi LATAM Group sing ora terganggu ing Kolombia lan Ekuador, sanajan ana tantangan gedhe sing ditrapake dening pandemi COVID-19 ing babagan kapasitas. Kasunyatane, Grup nambah tawaran online kanggo nyukupi kabutuhan para pelanggan - ing babagan iki produsen kembang– sing gumantung karo konektivitas lan ekspor kanggo nyengkuyung usahane. 

Contone, sajrone musim sing diwiwiti telung minggu sadurunge dina Valentine - 18 Januari nganti tanggal 09 Februari - Grup LATAM njupuk kaping 225 kali saka Bogota, Medellin lan Quito kanthi akeh mawar, mawar semprot, alstroemeria lan gerberas saka Kolombia, lan kembang mawar , gypsophila lan alstroemeria saka Ekuador menyang Amerika Serikat.

Miami minangka tujuan utama transportasi kembang seger lan uga salah sawijining pusat distribusi paling gedhe ing donya lan tujuan operasi kargo LATAM Airlines Group. Saka kene, kembang disebar utamane menyang Amerika Utara lan Eropa.

Dibandhingake karo periode reguler, ing Kolombia perusahaan kasebut nggawa 7% luwih akeh ton saben minggu sajrone musim Valentine, kanthi sukses ngladeni panjaluk saka sektor kembang.

Ing Quito, Ekuador, kapasitas ditambahake kanggo ngeterake produksi kembang menyang Miami, nambah jumlah ton sing digawa saben minggu 7%, lan nambah kapasitas menyang Amsterdam (Walanda), tujuan nomer loro kanggo kembang Ekuador. 

"Nalika ngalami kasusahan kaya pandemi saiki, komitmen kita kanggo para pelanggan dituduhake. Ora mung nawakake opsi transportasi paling apik kanthi prioritas panggunaan pesawat kabeh-kargo lan nambah pesawat penumpang kanggo ngeterake kembang kanthi eksklusif. Kita uga nambahake frekuensi anyar kanggo njupuk kembang seger saka Kolombia lan Ekuador menyang saindenging jagad, saengga ndhukung bisnis para pelanggan, "komentar Claudio Torres, Wakil Presiden Komersial Amerika Selatan ing LATAM Cargo Group.

Zona produksi

Nalika kembang diprodhuksi ing macem-macem zona ing saindenging negara, ing Kolombia wilayah Cundinamarca cedhak Bogota nyumbang 76% saka karusakan kasebut, banjur Antioquia kanthi 24%.

Ing Ekuador, zona produksi utama yaiku Pichincha lan wilayah Cesopaxi antar-Andes.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.