24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Hawaii Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Nasional Jerman, Markus Krebs nunjuk General Manager Outrigger Reef Waikiki Beach Resort ing Hawaii

Nasional Jerman, Markus Krebs nunjuk General Manager Outrigger Reef Waikiki Beach Resort ing Hawaii
Nasional Jerman, Markus Krebs nunjuk General Manager Outrigger Reef Waikiki Beach Resort ing Hawaii
ditulis dening Harry Johnson

Markus nyedhiyakake pengalaman keramahan ing properti mewah lan tujuan pulau utama menyang Outrigger

Print Friendly, PDF & Email
  • General Manager anyar milih Outrigger Reef Waikiki Beach Resort
  • Krebs minangka manajer umum kemewahan AAA Five-Diamond, Resor Monarch Beach 400-rooom ing Dana Point, California
  • Pimpinan perhotelan veteran duwe luwih saka telung puluh taun pengalaman hotel

Kelompok Perhotelan Outrigger seneng ngumumake janjian nasional Jerman Markus Krebs dadi manajer umum anyar Outrigger Reef Waikiki Beach Resort wiwit 25 Januari 2021.

Sadurunge gabung karo Outrigger, Krebs dadi manajer umum kemewahan AAA Five-Diamond, Monarch Beach Resort 400-rooom ing Dana Point, California.

Krebs miwiti karir dadi hoteler kanthi gelar sarjana ing Hotel lan Manajemen Katering saka Hotelfachschule Dr. Robert Eckert ing Regenstauf, Bavaria.

Pimpinan perhotelan veteran duwe luwih saka telung puluh taun pengalaman hotel, kanthi penekanan substansial ing babagan mewah. Kesenengane kanggo industri diwiwiti nalika dheweke dadi magang manajemen hotel, ing pundi dheweke cepet makarya nganti pirang-pirang jabatan, kalebu manajer kantor ngarep, manajer restoran, direktur panganan lan minuman, manajer penduduk lan manajer umum. Upayane migunani kanggo mbantu ngundhakake hotel dadi properti sing diakoni internasional lan entuk penghargaan.

Kanthi sejarah kerja sing nyakup papat benua, Krebs nyekel posisi manajemen hotel senior ing tujuan plancongan lan plancongan bisnis utama kayata Jerman, California, Chicago lan Bangkok, uga pantai ing Thailand kidul, Pulo Bazaruto ing sisih kidul Mozambik lan ing Pulo Hawaii - ing pundi piyambakipun makarya ing Fairmont Orchid.

"Markus nyedhiyakake pengalaman keramahan ing properti mewah lan tujuan pulau utama menyang Outrigger," ujare Mike Shaff, VP operasi ing Outrigger Hospitality Group. "Wis kerja bareng banget karo Markus sadurunge, aku ngerti dhisik manawa dheweke bakal maju saka ngarep kanggo njamin keunggulan operasional lan semangat keramahtamahan bakal nuwuhake rasa sesambungan, anget, lan nganyari maneh ing antarane para tamu lan tamu.

"Bali menyang Hawaii kanggo dadi ikon Resor Outrigger Karang Waikiki Beach nalika dheweke mlaku ing lelungan anyar yaiku impen sing nyata, ujare Krebs. "Kita nyusun kursus kanggo jaman pariwisata pasca COVID anyar ing endi tamu lan tamu seneng dadi bagean saka pengalaman keramahan asli; Aku ngarep-arep bisa nampani para tamu bali menyang resort mewah iki. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.