24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News Warta Pamrentah News Pengumuman Pers tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Turki Breaking News Maneka Warta

Pamrentah Turki nambah konsesi Bandara Fraport TAV Antalya nganti rong taun

Pamrentah Turki nambah konsesi Bandara Fraport TAV Antalya nganti rong taun
Pamrentah Turki nambah konsesi Bandara Fraport TAV Antalya nganti rong taun
ditulis dening Harry Johnson
  • Pembayaran ragad konsesi tahunan ditundha kanggo taun 2022 nganti 2024
  • Fraport AG wis dadi mitra sing darmabakti lan dipercaya kanggo ngatur lan ngembangake Bandara Antalya (AYT).
  • AYT ngladeni sakitar 35.5 yuta ing taun 2019, nganti tekan rekor penumpang kabeh-wektu

Fraport AG nampani keputusan pamrentah Turki kanggo nambah konsesi saiki kanggo ngatur Bandara Antalya nganti rong taun nganti pungkasan taun 2026 lan nundha pambayaran biaya konsesi tahunan kanggo 2022 nganti 2024. Perjanjian iki bakal mbantu Fraport TAV Antalya usaha patungan kanggo ngluncurake maneh Bandara Antalya kanthi kursus sing tetep, njaga kesinambungan sajrone wektu kritis ing bidang penerbangan. 

Luwih saka rong dekade, Fraport AG wis dadi mitra sing darmabakti lan dipercaya kanggo ngatur lan ngembangake Antalya Airport (AYT). Pirang-pirang taun, Fraport TAV Antalya narik luwih akeh maskapai lan rute, lan nambah pengalaman penumpang. Antalya wis dadi gerbang internasional menyang wilayah pariwisata paling gedhe lan paling penting ing Turki - lan salah sawijining tujuan utama ing Mediterania. Fraport uga ngarepake kesempatan kanggo terus kemitraan Antalya ing pirang-pirang taun kepungkur. 

Wiwit awal 2020 lan terus ing taun 2021, pandemi global lan larangan lelungan sing nyebabake pengaruh banget tumrap penerbangan. Kanthi kerjasama sing erat karo kabeh panguwasa, Fraport TAV Antalya nanggapi kanthi cepet kanthi ngetrapake higienis Covid-19 lan langkah-langkah perlindungan heath kanggo para plancong kanthi njaga kapabilitas operasional. Pemulihan saka kerugian lalu lintas sing gegandhengan karo Covid-19 mbutuhake kesinambungan lan komitmen, uga wektu lan sabar saka kabeh pihak sing duwe kepentingan.  

AYT ngladeni sakitar 35.5 yuta ing taun 2019, nganti tekan rekor penumpang kabeh-wektu. Ing taun 2020, lalu lintas Antalya mudhun meh 73 persen taun-taun dadi udakara 9.7 yuta, ing tengah pandemi global.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.