Menteri Pariwisata Jamaika: Entuk Keuntungan Luwih Becik ing Pasar Niche Pariwisata Rum

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Menteri Pariwisata Jamaika Ringkesan Pers Bukak Dibukak ing tengah COVID-19

Pariwisata Jamaika Menteri Hon. Edmund Bartlett njaluk kepentingan sektor swasta supaya bisa njupuk luwih akeh pasar niche pariwisata rum sing tuwuh kanggo ngasilake tingkat pertumbuhan sing luwih dhuwur ing kedatangan pengunjung lan penghasilan kanggo Jamaika, ing jaman pasca COVID-19.

"Pariwisata Rum saya tambah amarga akeh wisatawan sing nggawe distileri lan festival rum dadi pusat perjalanan, lan Jamaika duwe produk rum sing apik - merek premium lan distilasi bersejarah. Kanthi nggunakake tren sing luwih gedhe iki bakal ngidini kita ngasilake tingkat pertumbuhan sing luwih dhuwur ing kedadeyan lan penghasilan pengunjung, "ujare Bartlett.

"Iki minangka kesempatan kanggo kita nggunakake bagean saka pasar internasional sing seneng banget babagan konsumsi rum lan mainake kekuwatan Jamaika minangka pimpinan global babagan rumum premium," ujare.

"Ing dalan, nalika pandemi ana ing mburi kita lan watesan perjalanan ditarik, aku pengin ndeleng nggawe rute rum tematik sing nggawa para pengunjung lelungan sensori menyang kabeh distilasi pulau kasebut, ing endi dheweke bisa nyelehake awake dhewe warisan rum nalika ngrasakake semangat sing menang, "ujare Pak Bartlett. 

Menteri Bartlett uga percaya manawa penawaran pariwisata rum bisa dipasarake minangka pengalaman multi-tujuan sing ngidini para wisatawan bisa seneng “Havana Club in Cuba, Mount Gay Eclipse Gold ing Barbados, lan Appleton sing misuwur ing saindenging jagad iki ing Jamaika. Karibia dikenal sacara umum minangka papan kelairan rum; ayo nggunakake iki kanggo keuntungan. "

Menteri kasebut bubar nalika ngluncurake virtual pementasan kaping telu Festival Rum Jamaika, sing dijadwalake bakal ditindakake tanggal 27 Maret, Appleton Estate bakal nganakake acara tahunan kanthi kerja sama karo Dewan Pariwisata Jamaika (JTB) lan Pariwisata Dana Peningkatan (TEF).

Acara Jamaica Rum Festival bakal dipentasake kanthi digital taun iki, kanthi manut karo protokol COVID-19 lan bakal kalebu seminar pendhidhikan perdagangan, hiburan, tur rum lan virtual lan pameran.

"Kanthi nggunakake ruang digital, kita bisa nuduhake keunggulan Jamaika babagan rum, panganan, seni lan musik karo pamirsa global para penggemar, produsen lan profesional industri sing luwih akeh. Aku yakin manawa para pelopor jaban rangkah sing nonton online bakal kepincut teka ing kene supaya bisa ngrasakake budaya rum Jamaica, "ujare Menteri Bartlett.

Warta liyane babagan Jamaika

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email