24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Asosiasi Warta aviation Plancongan Bisnis Warta Pamrentah News wong Mbangun maneh Warta Breaking Singapura Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

40 maskapai utama wis ora ana: Grup Penerbangan WTN ngetokake Pratelan

Vijay
Vijay
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Industri Penerbangan saya angel banget amarga pandemi global saiki. Grup Penerbangan Jaringan Pariwisata Dunia sing dipimpin dening Vijay Poonoosamy sing adhedhasar Singapura ngerti iki.

Print Friendly, PDF & Email

1) Jaringan Pariwisata Dunia Ketua Klompok Penerbangan ujar: "Ora ana sing ngerti kepiye kabeh main, nanging normal sing anyar mbutuhake pola pikir anyar.

2) 40+ maskapai ambruk sajrone pandemi COVID-19 nganti saiki

3) kerugian 118.5 milyar: Apa Pemerintah bisa ngeculake maskapai penerbangan?


Vijay Poonoosamy, Ketua Grup Penerbangan Jaringan Pariwisata Sedunia menehi komentar babagan ambruk luwih saka 40 maskapai amarga pandemi COVID-19.

Kanthi ngganggu model sing maskapai bisa urip utawa berkembang dadi sayap pariwisata global lan perdagangan global, COVID-19 ngilangi swiwine umume maskapai penerbangan. Luwih saka 40 maskapai sing ambruk wiwit COVID-19 sanajan dhukungan saka USD173 milyar. Airlines ilang USD 118.5 milyar ing taun 2020, duwe utang luwih saka USD 651 milyar lan, miturut IATA, butuh USD 80 milyar maneh saka pamrentah. 

Nglungke kasunyatan pemerintah babagan kapasitas pamrentah kanggo maskapai bermasalah, ana pitakon luwih angel babagan pembiayaan kaya ngono yen maskapai ora bisa nemokake maneh sajrone wektu sing nantang banget kanggo donya.

Ora ana sing ngerti kepiye kabeh kedadeyan, nanging kita kabeh kudu sadar manawa normal anyar kasebut kanthi cepet mbutuhake pola pikir anyar kanggo nemokake model anyar kanggo bisnis maskapai sing bisa digunakake lan sustainable sing bisa ditindakake komunitas.

Profesional Industri Pariwisata Anggota saka kabeh sektor diundang kanggo gabung mbangun maneh.lancaran diskusi dening Jaringan Pariwisata Dunia.

Informasi liyane: www.wtn.travel

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.