24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Armenia aviation Warta Breaking Azerbaijan Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News tanggung jawab Rusia Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Rusia nerusake penerbangan Armenia lan Azerbaijan

Rusia nerusake penerbangan Armenia lan Azerbaijan
Rusia nerusake penerbangan Armenia lan Azerbaijan
ditulis dening Harry Johnson

Maskapai saka kaloro negara saiki bisa nindakake rong penerbangan saben minggu saka Moskow menyang Baku lan kaping papat saben minggu saka Moskow menyang Yerevan

Print Friendly, PDF & Email
  • Penerbangan saka Moskow menyang Yerevan dilanjutkan tanggal 15 Februari
  • Penerbangan saka Moskow menyang Baku dilanjutake tanggal 17 Februari
  • Ing wulan Maret 2020, Rusia nundha kabeh penerbangan penumpang komersial ing luar negeri amarga pandemi virus corona

Pejabat penerbangan sipil Rusia ngumumake yen Federasi Rusia nerusake penerbangan komersial sing dijadwalake karo Armenia lan Azerbaijan, sadurunge ditundha amarga pandemi virus corona, diwiwiti dina iki.

Maskapai saka loro negara saiki bisa nindakake rong penerbangan saben minggu saka Moskow menyang Baku lan kaping papat saben minggu saka Moskow menyang Yerevan. Rusia kang Aeroflot ngumumake rencana kanggo nindakake papat penerbangan saben minggu menyang Yerevan wiwit tanggal 15 Februari, lan loro penerbangan saben minggu menyang Baku, diwiwiti tanggal 17 Februari.

Saiki, turis diidini mlebu Armenia, nanging diwajibake tes PCR ora luwih saka 72 jam sadurunge tekane.

Entri menyang Azerbaijan saiki lagi ditutup kanggo turis. Mung diplomat, wong asing sing duwe kerabat kanthi kewarganegaraan Azerbaijan, wong asing sing duwe ijin kerja utawa omah lan siswa sing diidini, nanging kudu duwe tes PCR ora luwih saka 48 jam sadurunge budhal.

Ing wulan Maret 2020, Rusia nundha kabeh penerbangan penumpang komersial ing luar negeri amarga pandemi virus corona. Ing wulan September, Rusia mandheg nggawa penerbangan mulihake kita. Saiki, maskapai diidini nindakake penerbangan kargo lan penumpang; Nanging, aturan entri kanggo penumpang beda-beda ing antarane negara.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.