Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News News Pengumuman Pers tanggung jawab Teknologi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Stasiun Pemadam Kebakaran 1 sing anyar ing Bandara Frankfurt saiki operasional

Stasiun Pemadam Kebakaran 1 sing anyar ing Bandara Frankfurt saiki operasional
Stasiun Pemadam Kebakaran 1 sing anyar ing Bandara Frankfurt saiki operasional
ditulis dening Harry Johnson

Stasiun pemadam kebakaran anyar 1 mulai dioperasikake ing Bandara Internasional CargoCity Selatan ing Februari 2021

Print Friendly, PDF & Email
  • Komplek canggih kanggo layanan kebakaran bandara dibukak ing CargoCity South
  • Konsep telung stasiun diwujudake
  • Perlindhungan kabeh situs bandara ditingkatake

Sawise meh rong setengah taun dibangun, Bandara FrankfurtStasiun pemadam kebakaran 1 (FRA) anyar diwiwiti ing CargoCity South ing wulan Februari 2021. Dumunung ing situs 2.1 hektar, kompleks bangunan kasebut nggabungake pirang-pirang fungsi ing sangisore atap: kalebu stasiun pemadam kebakaran kanggo nglindhungi pesawat lan bangunan sing aktif, Pusat Latihan Pemadam Kebakaran, pencegahan kebakaran, area pendhidhikan, lokakarya, kantor, uga kamar istirahat lan olahraga. Kursus pelatihan terintegrasi ngidini petugas pemadam kebakaran tugas nganggo gir lengkap nganggo topeng respirator kanggo mriksa kemampuan fitness lan napas kanthi rutin. 

Telung puluh siji wong sing tugas ing wayah awan ing fasilitas modern iki. Bebarengan karo kamar ganti, umbah-umbah, lokakarya respirator, lan 33 kamar istirahat individu, kompleks kasebut kalebu garasi kanggo nampung 18 truk pemadam kebakaran gedhe. "Kantor pemadam kebakaran anyar iki sacara teknis canggih lan nggabungake macem-macem fungsi penting," ujare Annette Rückert, sing kepala departemen pencegahan pemadam kebakaran Fraport AG.

Pusat pelatihan petugas pemadam kebakaran (FTC) sing gegandhengan uga duwe fitur khusus: kayata jembatan latihan sing dawane 8.5 meter, dawane 30 meter kanggo mbantu petugas pemadam kebakaran anyar bisa digunakake kanthi dhuwur lan latihan kanggo misi nylametake. Kajaba iku, menara ing dhuwur 23 meter dilengkapi generator asap kanggo simulasi bangunan kobong sing dhuwur. "Fasilitas praktik canggih supaya kita nglatih para petugas pemadam kebakaran ing mangsa ngarep kanthi kondhisi sing realistis lan nyiyapake kanthi optimal kanggo pakaryan," jarene Rückert.

Kanthi panitia stasiun anyar ing sisih kidul bandara lan ngrampungake modernisasi stasiun pemadam kebakaran 2 sing ana ing sisih lor, jumlah pemadam kebakaran ing FRA bakal dikurangi saka papat dadi telu. Stasiun pemadam kebakaran 1 lan 3 lawas lagi dilucuti. Stasiun pemadam kebakaran 4, sing wiwit dioperasikake nalika Runway Northwest diresmekake ing 2011, bakal diganti jeneng dadi pemadam kebakaran anyar 3. Pangurangan jumlah stasiun pemadam kebakaran bakal nambah efisiensi petugas pemadam kebakaran bandara. Bakal bisa masang personel kanthi luwih fleksibel lan nyuda kompleksitas operasi, nalika nyederhanakake latihan internal lan komunikasi. Rückert nambah: "Konsep anyar ora mung ora ngidini kita terus ketemu wektu respons sing dibutuhake kanthi sah ing saindenging bandara, nanging uga kanggo nglindhungi wilayah tartamtu kanthi luwih efektif."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.