Airlines aviation Breaking News Internasional Caribbean Warta Breaking Jamaika News Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Maneka Warta

CEO Jetblue Nduwe Nyuwun Pangapunten kanggo Pamrentah Jamaika lan Masyarakat Jamaika

CEO JetBlue njaluk ngapura amarga pegawai Collier ndeleng ing klambi ireng
CEO JetBlue njaluk ngapura amarga pegawai Collier ndeleng ing klambi ireng

Kepala Eksekutif JetBlue Airways, Robin Hayes, njaluk ngapura pribadi marang Pamrentah Jamaika lan warga Jamaika awal dina iki, sawise tumindak kontroversial salah sawijining karyawan perusahaan kasebut. Pak Hayes ngirimake sentimen nalika telpon karo Pariwisata Jamaika Menteri, Edmund Bartlett, sing nampani permintaan maaf.

"Aku seneng banget karo diskusi sing dakkandhakake karo Pak Hayes dina iki. Nyuwun sewu marang Perdana Menteri kita; pamrentah; anggota tim pariwisata lan warga Jamaika, amarga kuwatir lan frustasi amarga kedadeyan kasebut, ditampa kanthi becik. Kita ngerti manawa tumindak karyawan kasebut ora ana gambaran standar Jetblue, "jarene Bartlett. 

"Kita ngarep-arep bisa nguatake hubungan karo maskapai sing bakal maju, amarga JetBlue tetep dadi mitra pariwisata sing dihargai," tambahnya. 

"Jamaika tetep dadi tujuan utama lan kita bakal terus nyedhiyakake layanan kelas dunia lan produk pariwisata, sing ngidini Jamaika dadi tujuan pilihan kanggo jutaan pengunjung saka saindenging jagad. Kita uga bakal terus kerja bareng karo Jetblue lan mitra pariwisata liyane sing mantep kanggo nggawe merek Jamaika, "ujare Menteri Bartlett.

Sajrone diskusi kasebut, uga disorot manawa anggota kru kasebut ditanggepi nalika perusahaan nerusake investigasi.

Kalina Collier, sawijining karyawan JetBlue sing nyulik penculikan dheweke nalika isih ana ing Jamaika, wis ditanggepi maskapai sing saiki lagi mriksa penyelidikan babagan kedadeyan kasebut.

Warta liyane babagan Jamaika

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.