Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Perbatasan laut Belize saiki mbukak kanggo pariwisata pesiar

Banyu murni Belize lan iklim tropis sing nyenengake nawakake papan sing ideal kanggo plancongan kapal pesiar nalika para pengunjung bisa seneng mancing, snorkeling, nyilem lan akeh atraksi liyane kanthi aman

Print Friendly, PDF & Email
  • Belize kanthi resmi mbukak tapel wates laut
  • Otoritas Pelabuhan Belize yakin manawa pariwisata kapal pesiar bisa ditindakake kanthi aman
  • Pariwisata kapal pesiar ing Belize minangka pasar ceruk kanthi potensial gedhe kanggo tuwuh luwih lanjut

Belize kanthi resmi mbuka wates laut kanggo pariwisata pesiar. Pelabuhan maritim resmi yaiku San Pedro, Belize City lan Placencia.

Mbukak maneh wis disetujoni ing ngisor iki:

  • Agen pengiriman berlisensi dibutuhake supaya kapal bisa mlebu. Mung agen pelayaran sing duwe lisensi khusus sing diidini kanggo menehi hasil karo kapal non-komersial kasebut lan duwe wewenang kanggo mbayar tarif sing disetel ora luwih saka US $ 150 kanggo layanane.
  • Kabar kanggo mlebu kudu digawe paling ora 72 jam sadurunge tekane.
  • Awak lan penumpang kapal pesiar kasebut kudu nuduhake bukti sing negatif Covid-19 tes nalika mlebu. Tes PCR (dijupuk sajrone 72 jam tekane) lan Rapid Antigen (dijupuk sajrone 48 jam tekane) tes ditampa.

Otoritas Pelabuhan Belize, lembaga pangaturan kanggo wates laut Belize, yakin manawa pariwisata pesiar bisa ditindakake kanthi aman kanthi ngetrapake pedoman kesehatan lokal lan internasional sing disetujoni, uga prosedur lan protokol asrama sing wis ditemtokake.

Pariwisata kapal pesiar ing Belize minangka pasar ceruk kanthi potensial gedhe kanggo tuwuh luwih lanjut. COVID-19 nyebabake akeh kulawarga mikirake lelungan maneh lan turisme plancongan ngidini kulawarga plancongan kanthi aman sajrone "gelembung". Banyu murni Belize lan iklim tropis sing nyenengake nawakake papan sing ideal kanggo plancongan kapal pesiar nalika para pengunjung bisa seneng mancing, snorkeling, nyilem lan akeh atraksi liyane kanthi aman.

Print Friendly, PDF & Email