Breaking News Internasional Breaking News Afrika Selatan Breaking News US Kabar Olahraga wong Singapur Maneka Warta

Entuk Kacamata Kaca Sampeyan, Masa Depan Pariwisata Bakal Cahya

Pilih basa sampeyan

Pariwisata anyar bakal dadi padhang, sampeyan kudu ndeleng kacamata hitam. Iki pesen ing rapat zoom Jaringan Pariwisata Dunia karo pandhuan wisata

Print Friendly, PDF & Email
  1. Jaringan Pariwisata Dunia ngrayakake Dina Pandhuan Pariwisata Dunia.
  2. Federasi Asosiasi Pandhuan Pariwisata Donya gabung karo WTN lan nyritakake ngapa mbesuk para pandhita wisata lan pariwisata umume bakal cerah.
  3. Tonton presentasi lengkap lan kenal klompok seneng sing nyebar pesen positif menyang jagad.

Jaringan Pariwisata Dunia wingi ngrayakake Dina Pandhuan Turis kanthi pandhuan tur saka saindenging jagad.

Nganggo kacamata srengenge kanggo masa depan plancongan lan pariwisata dadi pesen sing dituduhake organisasi progresif iki marang kabeh wong.

WFTGA, Federasi Asosiasi Pandhuan Pariwisata Donya, minangka organisasi nirlaba lan non-politik sing klompok bebarengan ing asosiasi pandhuan turis jagad; pandhuan wisata individu sing ora ana asosiasi, mitra pariwisata saka WFTGA uga asosiasi anggota, lembaga pendidikan pariwisata kanggo pandhuan turis, biro konvensi lan pengunjung, lan anggota afiliasi sing duwe hubungan langsung utawa ora langsung karo pandhuan wisata.

Tujuan utama WFTGA yaiku promosi, pasar, lan mesthekake manawa pandhuan wisata diakoni minangka duta besar wilayah. Dheweke minangka sing pertama lan kadang-kadang mung representasi saka populasi sing bakal ditemokake.
WFTGA nawakake layanan kanggo anggota nanging uga komunikasi karo wong-wong sing golek layanan panuntun turis khusus kanggo area profesional lan ing endi arep nyewa.

Organisasi sing berbasis ing Austria minangka anggota afiliasi saka World Organisasi Pariwisata (UNWTO) lan gabung ing Jaringan Pariwisata Dunia dadi bagean saka penting mbangun maneh.lancaran diskusi.

WTN bubar miwiti Klompok Minat Pandhuan Wisata. Klompok kasebut ana ing sangisore pimpinan Maricar Donato, duta besar WFTGA global Washington DC.

Sinau luwih lengkap babagan apa sing dipikirake para turis lan cara kerja lan kaslametane. Presiden WFTGA Alushca Ritchie saka Afrika Selatan bakal nerangake.

Dr Taleb Rifai, mantan Sekretaris Jenderal UNWTO, lan ketua ketua WTN ujar manawa pandhuan wisata minangka inti saka industri kita.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.