24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Hong Kong Industri Hospitality News Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Maneka Warta

Dewan Pariwisata Hong Kong kanggo Ngunggahake Pamulihan Kutha

Wisata Hong Kong
Papan Pariwisata Hong Kong

Dewan Pariwisata Hong Kong (HKTB) ngumumake program pertunangan penggemar pertama global, "Hong Kong Super Fans", kanggo nyepetake upaya promosi minangka bagean saka rencana pemulihan pariwisata pasca COVID-19 sing dikembangake sajrone taun kepungkur.

Ing wektu sing ora ana watesing lelungan internasional, lan nalika balapan kanggo nggawe vaksin kanthi harapan bisa nerusake normal, HKTB nggunakake kekuwatan komunitas kanggo ngelingake masarakat kenapa dheweke tresna marang Hong Kong lan nambah semangat nalika ngunjungi kutha sawise wates dibukak maneh.

"HKTB wis ngrancang luwih dhisik kanggo nyiapake undhangan gedhe sing diantisipasi kanggo nyambut tamu bali menyang Hong Kong," ujare Dr. YK Pang, Ketua HKTB. "Program 'Penggemar Super Hong Kong' minangka elemen integral saka rencana pemulihan HKTB, lan cara kanggo nuduhake apresiasi marang wong-wong sing terus semangat kanggo Hong Kong njaga kesadaran sing paling dhuwur babagan kutha minangka tujuan plancongan kelas donya. ”

Ing program paling anyar, HKTB ngundang Super Fans - wong sing ana hubungane asli karo Hong Kong - kanggo melu kegiatan online lan offline eksklusif sing dirancang kanggo nampilake kutha paling apik sing ditawakake. Sapisan lelungan internasional diijini maneh, Penggemar Super iki bakal diajak njelajah Hong Kong kanthi kamulyan, wiwit saka obyek wisata warisan nganti permata lokal sing ndhelik lan kedadeyan anyar sing nyenengake lan nuduhake pengalaman karo kanca lan kulawarga. Kanggo nuduhake apresiasi, HKTB uga bakal ngatur serangkaian tawaran menarik lan insentif sing bisa dinikmati kabeh.

HKTB wis merekrut Super Fans kanthi undhangan ing Hong Kong lan 20 pasar utama liwat kantor HKTB ing saindenging jagad ing Asia, Australasia, Eropa, Afrika, Timur Tengah, lan Amerika. Minggu iki dadi peluncuran kegiatan debut program - tur virtual sing ngrayakake kabeh sing unik babagan muni ing Taun Anyar Tiongkok ing Hong Kong - sing diatur khusus kanggo Super Fans sing pertama. Perjalanan kasebut nggawa para peserta liwat lingkungan karismatik ing Old Town Central kanggo ngrasakake tradhisi lan toko barang-barang sing dikepengini, nalika ngrasakake "Good Fortune Bag" sing wis diisi kanthi perhiasan sing apik, cemilan mewah, lan liya-liyane saka kenyamanan omah dhewe. .

"Nalika HKTB terus nggunakake kampanye 'Liburan ing Ngarep' kanggo nyengkuyung masarakat Hong Kong nemokake maneh kutha asal kita, program 'Penggemar Super Hong Kong' minangka langkah utama pisanan kanggo melu maneh karo para wisatawan sing semangat ing jagad iki, ”Tambahe Dhokter Pang. "Nalika wates kutha wiwit dibukak maneh, kita bakal ngluncurake kampanye 'Open House Hong Kong' kanggo ngandhani kabeh manawa Hong Kong siap ngrangkul para pengunjung maneh kanthi koleksi penawaran perjalanan sing kompetitif lan pengalaman ing kutha sing nyenengake."

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Dewan Pariwisata Hong Kong, bukak www.discoverhongkong.com.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.