Warta Breaking Travel Editorial Warta Pamrentah Industri Hospitality News Mbangun maneh tanggung jawab Saint Kitts lan Nevis Breaking News Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Kitts St. Keuntungan sing Cukup Kanggo Mbukak maneh Pariwisata

stkitts
stkitts
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Sawetara ujar manawa pendekatan St. Kitts kanggo ngoperasikake pariwisata sajrone pandemi kasebut serius banget, nanging asile bisa digunakake dhewe

Print Friendly, PDF & Email
  1. Menteri Pariwisata St. Kitts Lindsay Grant ngumumake kaunggulan St. Kitts lan Nevis kanggo mbukak maneh industri pariwisata pulau
  2. Vacation in Place minangka konsep sing dianggep minangka pendekatan St. Kitts kanggo mbangun maneh lelungan. Kasedhiya karo seperangkat alat supaya pariwisata tetep aman.
  3. Ora mung pasir lan segara, nanging sejarah 500 taun, lan pengalaman Karibia sing aman kaya liyane, St. Kitts dadi tujuan sing unik

Rungokake Q&A

41 kasus total wiwit Coronavirus pecah, ora ana sing mati, ora ana kunci gantung, lan kabeh mbukak.

Iki minangka statistik sing tujuane mung bisa ngimpi nalika terus munggah lan mudhun saka apa sing kedadeyan amarga COVID-19

Federasi saka St Kitts lan Nevis minangka negara Karibia Wétan sing dadi independen saka Inggris ing taun 1983. 53,000 warga negara iki seneng salah sawijining paspor paling apik sing duwe akses bebas visa menyang saindenging jagad.

Lahan 100 kilometer persegi kanthi sawetara pesisir sing paling apik, pemandangan sing apik banget, lan sejarah wiwit 300-500 taun, St. Kitts swarga tropis sing nyata.

St.Kitts lan Nevis Menteri Pariwisata, Transportasi lan Pelabuhan Hon. Lindsay FP Grant gabung karo eTurboNews diskusi dina iki kanggo klompok pambangunan maneh.lancar sing diselenggarakake dening Jaringan Pariwisata Dunia. WTN duwe profesional pariwisata ing sektor swasta lan publik ing 126 negara ing antarane para anggotane.

60% PDB St.Kitts lan Nevis, langsung lan ora langsung, gumantung karo industri pariwisata lan pariwisata. COVID-19 nggawa tantangan sing gedhe banget, nanging negara pulau cilik iki bisa njaga warga, warga, lan pengunjung kanthi aman.

Negara kasebut nutup wates nalika sawetara ing taun 2020 nanging dibukak maneh tanggal 31 Oktober. Grant ujar manawa minangka pendekatan kabeh masarakat nalika kita mbukak maneh. Kabeh wong wis siyap lan kabeh wong duwe peranan kanggo ngluncurake industri pariwisata lan pariwisata kanthi aman lan tanggung jawab.

Nalika negara kasebut mbukak sistem jejak sing canggih wis ana. Turis ora duwe kesempatan kanggo campuran komunitas lokal, lan hotel melu program sing diarani "Liburan ing Tempat."

COVID-19 wajib sadurunge teka. Tes kapindho dibutuhake sawise 7 dina. 7 dina pisanan sapa wae sing ngunjungi pulau kasebut diwatesi mung ing hotel.

Asile negara kasebut isih durung nemahi pati saka virus kasebut.

Rungokake saka menteri langsung ing Q&A iki dening Jaringan Pariwisata Dunia.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.