24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Mbangun maneh tanggung jawab Blanja Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Las Vegas Mandalay Bay, Park MGM lan The Mirage nerusake operasi 24/7

Las Vegas Mandalay Bay, Park MGM lan The Mirage nerusake operasi 24/7
Las Vegas Mandalay Bay, Park MGM lan The Mirage nerusake operasi 24/7
ditulis dening Harry Johnson

Operasi bisnis sing ditambahi asil tambah akeh permintaan penawaran resort Las Vegas, ujare MGM Resorts

Print Friendly, PDF & Email
  • MGM Resorts International bakal nerusake operasi hotel 24/7 ing telung resort wiwit 3 Maret
  • Sawetara pameran hiburan langsung MGM Resorts bakal bali menyang panggung ing wulan Februari lan wiwitan Maret
  • MGM Resorts terus ngevaluasi lan ngembangake protokol keamanan

MGM Resorts International bakal nerusake operasi hotel 24/7 ing Teluk Mandalay, Taman MGM lan Mirage resort efektif wiwit tanggal 3 Maret. Pangowahan kasebut amarga Perusahaan ndeleng minat sing akeh lelungan menyang Las Vegas. Sadurunge, saben properti wis ngetrapake penutupan minggu-minggu pamilih sing gegandhengan karo volume bisnis sing mudhun amarga Covid-19

"Nalika kita wiwit ndeleng pratandha positif babagan sentimen masarakat babagan lelungan, ditambah karo kemajuan penting ing ngarep vaksinasi lan nyuda nomer kasus COVID-19, nggawa Mandalay Bay, Park MGM lan The Mirage bali menyang operasi seminggu penuh minangka langkah penting kanggo kita, ”ujare Bill Hornbuckle, CEO & Presiden MGM Resorts. "Kita tetep optimis babagan pemulihan Las Vegas lan kemampuan kanggo nggawa karyawan bali kerja amarga volume bisnis ngidini kita nindakake."

Sesuai karo pedoman negara, Perusahaan uga bubar ngumumake sawetara pertunjukan hiburan langsung sing bakal bali menyang panggung ing wulan Februari lan awal Maret.

Dina lan jam operasi ing kabeh papan bakal beda-beda.

Kesehatan & Keamanan

“Rencana Keamanan Pitu-Titik” komprehensif MGM Resorts minangka macem-macem lapisan protokol lan prosedur sing dirancang bebarengan karo para ahli medis lan ilmiah kanggo nyuda penyebaran virus, nglindhungi pelanggan lan karyawan lan nanggepi kanthi cepet kasus-kasus sing anyar. Perusahaan terus ngevaluasi lan ngembangake protokol keamanan. Inisiatif utama kalebu:

  • Skrining karyawan, mriksa suhu lan pelatihan khusus COVID-19
  • Tes COVID-19 kanggo karyawan nalika bali kerja bareng karo komunitas medis lokal
  • Kebijakan jarak fisik wis dileksanakake, kanthi pandhuan lantai minangka pangeling
  • Kanggo wilayah sing nyebabake tantangan fisik, alangan plexiglass wis dipasang, utawa langkah liya bakal digunakake kanggo nyuda resiko
  • Stasiun pencuci tangan mandiri sing dirancang dening MGM Resorts sing dununge ana ing jubin kasino
  • Check-In Tanpa Kontakt liwat Aplikasi MGM Resorts ngidini tamu hotel ngliwati proses check-in ing piranti pribadi, minimalake interaksi
  • Peserta Kamar Tamu nganggo topeng lan sarung tangan nalika ngresiki saben kamar lan ngganti sarung tangan ing antarane kamar tamu
  • Saliyane ngresiki rutinitas kamar tamu lan ruang publik sing saya tambah lan apik adhedhasar pandhuan CDC, sprayer elektrostatik digunakake ing akeh ruangan umum supaya disinfektan ditrapake kanthi efisien
  • Menu digital kasedhiya kanggo dideleng ing piranti seluler pribadi liwat kode QR ing toko panganan lan minuman perusahaan
  • Kanggo nyilikake klompok sing nglumpuk nalika ngenteni, tamu restoran nampa kabar pesen teks nalika meja wis siyap
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.