Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Industri Hospitality Hotel & Resor News wong tanggung jawab Blanja Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Akeh wong sing nyenengake pembongkaran Trump Plaza Hotel lan Kasino ing Atlantic City

Akeh wong sing nyenengake pembongkaran Trump Plaza Hotel lan Kasino ing Atlantic City
Akeh wong sing nyenengake pembongkaran Trump Plaza Hotel lan Kasino ing Atlantic City
ditulis dening Harry Johnson

Penonton bisa mbayar $ 10 kanggo nonton perusakan kasebut, sanajan sing liyane menehi luwih akeh. Sawetara mbayar atusan dolar kanggo kasempatan kanggo entuk kursi ngarep ing bangunan kanthi tampilan implosion

Print Friendly, PDF & Email
  • Tilas Trump Plaza Hotel lan Kasino dijupuk ing pambongkar kontrol
  • Trump Plaza Hotel lan Kasino rusak banget wiwit ditutup ing 2014
  • Hotel kasebut nate dadi tuan rumah selebriti utama kayata Jack Nicholson, Warren Beatty, Mick Jagger, lan liya-liyane

Akeh penonton, sing bener-bener mbayar kanggo ndeleng pambongkar bekas properti Donald Trump ing Atlantic City Boardwalk ing New Jersey, padha surak nalika entuk dhuwit amarga tilas Trump Plaza Hotel lan Kasino dirusak nalika dibuwang ing dina Rebo esuk.

Nalika Hotel lan Kasino Trump Plaza biyen dadi salah sawijining obyek wisata gedhe ing Boardwalk, mula saya rusak wiwit ditutup ing taun 2014, karo lebu wiwit kukul lan tiba ing gedhong kasebut.

Miturut mantan manajer acara kanggo kasino kasebut, Bernie Dillon, ing jaman kasebut hotel kasebut dadi tuan rumah selebriti utama kayata Jack Nicholson, Warren Beatty, Mick Jagger, lan liya-liyane.

Sanajan jenenge Trump ana ing gedung kasebut, dheweke pindhah saka bisnis kasebut ing taun 2009.

Ing dawane bangunan mudhun, akeh wong bisa keprungu surak.

Penonton bisa mbayar $ 10 kanggo nonton perusakan kasebut, sanajan sing liyane menehi luwih akeh. Sawetara mbayar atusan dolar kanggo kasempatan kanggo entuk kursi ngarep ing bangunan kanthi tampilan implosion.

Sadurunge, malah ana lelang sing bakal menehi kesempatan wong kanggo push tombol sing mbledhosake, kanthi dhuwit kanggo amal. Nanging, iki dibatalake sawise ana bantahan saka pihak pemilik bangunan kasebut.

Tawaran paling dhuwur dikabarake $ 175,000.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.