Breaking Jamaica News Caribbean Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Mbangun maneh Resorts Romantis Pernikahan Bulan Madu Pariwisata Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

Sandal Resorts nggampangake urip maneh asmara

Pilih basa sampeyan
SANDAL AAA
Sandal Resor

Mung amarga dina Valentine wis rampung, ora ateges pasangan ora bisa ngrayakake katresnan 365 dina setaun! Sandal Resor menehi inspirasi kanggo pasangan kanggo muter lan semangat saben dina kanthi ngenalake paket tambahan Rekindle Romance sing saiki kasedhiya kanggo dipesen nginep telung wengi utawa luwih. Yen sampeyan siyap uwal romantis, paket iki bakal nggabungake fasilitas, kemewahan lan petualangan sing paling apik dadi siji pengalaman liburan romantis sing utama.

Paket Rekindle Romance kasedhiya kanggo tambahan lan kasedhiya nganti pungkasan taun - amarga romantika bisa dirayakake saben dina, ora mung ing wulan Februari! Paket tambahan romantis iki kalebu:

•             Sebotol Champagne Moet & Chandon + Coklat

•             Kapal Pesiar Pinggir Rong Jam - Coba deleng garis pantai sing tenang saka kursi paling apik ing omah sing lengkap karo pilihan anggur utawa anggur sing apik.

•             Nedha bengi lilin pribadi - Setel swasana ati kanggo ulang taun, ulang taun utawa uga proposal kanthi nedha awan lilin dadi rong. Makan malam papat kursus pribadi iki lengkap karo layanan khusus lan menu, sing kalebu sebotol Ruffino Prosecco lan tuang anggur Robert Mondavi Twin Oaks®.

•             Spa Refresher - Diilhami dening latar mburi kepulauan Karibia sing apik lan megah, penyegar spa iki bakal nambah tingkat anyar. Layanan kanggo wong loro kalebu 30 Minute Lavender Scalp Massage utawa Foot Massage kanggo bentuk relaksasi lan peremajaan pungkasan.

•             Photobook Liburan Romance - Lengkap karo gambar sing apik kanggo ngurmati liburan utawa kenangan bulan madu ing salawas-lawase.

Sandals Resorts mesthi sinonim karo romansa, ora sethithik amarga matur nuwun kanggo Pendiri lan Ketua almarhum, Gordon "Butch" Stewart. Dikenal minangka "Cupid Karibia," Stewart ngedegake Sandal Resorts kanthi siji pikiran - wong loro sing tresna. Katresnan kasedhiya ing udhara 365 dina saben taun ing 15 Resor Sandal Termasuk Mewah.

Kanggo pasangan sing rumangsa begja ing katresnan, dheweke isih duwe wektu kanggo mlebu ing "Love Is You Need and Sandals Sweepstakes" sing kedadeyan saiki nganti tanggal 28 Februari 2021, kanggo kasempatan menang pitu dina, nem wengi plancongan romantis ing resort digawe kanggo loro.

Warta liyane babagan Sandal

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.