24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport aviation Warta Breaking Bahrain Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UAE Maneka Warta

Teluk Air lan Etihad Airways ngumumake perjanjian kerja sama

Teluk Air lan Etihad Airways ngumumake perjanjian kerja sama
Teluk Air lan Etihad Airways ngumumake perjanjian kerja sama
ditulis dening Harry Johnson

Mitra kasebut bakal kerja sama kanggo ngoptimalake operasi bersama ing rute Bahrain-Abu Dhabi, kanthi perbaikan konektivitas jaringan ing saben hub mitra

Print Friendly, PDF & Email
  • Manfaat flyer timbal balik sing luwih apik kanggo anggota Tamu Falconflyer lan Etihad
  • Dandani optimasi lan konektivitas jadwal ing rute Bahrain – Abu Dhabi
  • Ngembangake lelungan pelanggan sing luwih lancar antara Bahrain lan Abu Dhabi

Teluk Air, perusahaan penerbangan Kerajaan Bahrain, lan Etihad Airways, maskapai nasional Uni Emirat Arab, wis mlebu Perjanjian Kerja Sama Komersial Strategis (SCCA) kanggo nggedhekake kemitraan antarane Bahrain lan Abu Dhabi lan ngluwihi pusat kasebut.

SCCA sing jembar, tundhuk kanggo entuk persetujuan pamrentah lan peraturan sing berlaku, nemtokake tumindak tartamtu kanggo nggedhekake lan nggedhekake kerja sama komersial, dibangun ing Memorandum of Understanding (MOU) maskapai sing ditandatangani ing 2018.

SCCA ngramal pendekatan kanthi fase kanggo kolaborasi sing luwih cedhak ing antarane mitra. Ing tahap pertama, ing wulan Juni 2021, ruang lingkup perjanjian codeshare mitra, sing pisanan ditandatangani ing taun 2019, bakal ditambahi sacara signifikan. Teluk Air lan Etihad bakal bisa nawakake tambahan 30 tujuan gabungan ngluwihi hub Bahrain lan Abu Dhabi, ing Timur Tengah, Afrika, Eropa lan Asia. 

Mitra kasebut bakal kerja sama kanggo ngoptimalake operasi bersama ing rute Bahrain-Abu Dhabi, kanthi perbaikan konektivitas jaringan ing saben hub mitra. Mitra kasebut uga bakal nambah penawaran kanggo pelanggan tingkat premium Falconflyer lan Etihad Tamu, kalebu akses Lounge timbal balik ing pusat lan nambah pangenalan liwat lelungan tamu, tanpa preduli karo maskapai operasi.

Kajaba iku, para mitra bakal kerja sama kanggo ningkatake lelungan pelanggan ing Bahrain - Abu Dhabi, supaya luwih lancar, ora preduli karo operator operasional, kanthi kabijakan lan produk sing ditingkatake lan selaras ing wilayah kayata bagasi lan tambahan.

MOU 2018 uga nyedhiyakake eksplorasi MRO, pelatihan pilot lan kru, lan kesempatan kargo, sing saiki bakal dikunjungi para pihak miturut kesempatan pasar saiki lan persyaratan perusahaan.

Perjanjian Kerja Sama Komersial Strategis ditandatangani dening Kapten Waleed AlAlawi, Kepala Pejabat Eksekutif Teluk Air lan Tony Douglas, Chief Executive Officer Group, Etihad Aviation Group.

Kapten AlAlawi ujar: "Hubungan kita karo Etihad Airways mesthi kuwat lan saiki kita entuk kolaborasi sing luwih dhuwur kanthi luwih akeh kesempatan ing jarak antara operator nasional Kerajaan Bahrain lan Uni Emirat Arab. Kesepakatan iki bakal menehi kekuwatan kanggo nawakake pengalaman sing luwih dhuwur kanggo para penumpang lan meluake pilihan plancongan. "  

Tony Douglas ujar: "Perjanjian iki nguatake kekuwatan kemitraan sing ana ing antarane rong maskapai. Kita ngarep-arep nggoleki cara pragmatis ing endi rong operator kasebut bisa makarya kanthi lancar ing antarane rong ibukutha kita, ningkatake mupangat lan pengalaman pelanggan kanggo para plancong sing paling asring lan bisa nggayuh jaringan gabungan ing njaba hub. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.