Dewan Pariwisata Afrika Airport Warta Breaking Travel angkara Warta Pamrentah Hotel & Resor Hak-hak manungsa News Rwanda Breaking News Keslametan Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Pariwisata Rwanda diserang: 14 wong tiwas

Serangan ing wilayah wisata Rwandan misuwur 14 wong tiwas
wisata turis
ditulis dening eTN Ngatur Editor

Waca Gorila ing Rwanda bisa uga diserang teroris. Distrik wisata populer ing Rwanda dadi adegan teror ing dina Jumuah. Wilayah kasebut misuwur karo turis sing ngunjungi Taman Nasional Volcanoes ing cedhak kanggo ndeleng gorila. Durung dingerteni manawa turis kalebu sing tiwas. Wolulas wong Rwanda padha tatu.

Polisi Rwanda ujar manawa 19 penyerang tiwas lan liyane lagi aktif sawise nyerang wilayah turis sing paling populer, mateni paling ora 14 wong ing akhir minggu ing distrik Rwanda Muszanze. CCSCR nyuarakake weker babagan kecenderungan pamrentah Rwandan kanggo nggawe warga sipil tanpa senjata dadi tameng manungsa

Juru bicara kepolisian nasional John Bosco Kabera ujar ing sawijining dina Minggu pungkasan yen lima penyerang liyane wis dicekel sawise serangan kasebut dina Jumuah ing distrik Musanze cedhak tapel wates Kongo.

Puluhan kelompok pemberontak aktif ing Kongo wétan sing kaya mineral, lan distrik Rwandan wis diserang bola-bali sadurunge. Dewan Pengembangan Rwanda, sing mromosikake pariwisata, ujar ing sawijining pernyataan manawa pesanan wis dibalekake ing wilayah kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

eTN Ngatur Editor

eTN Ngatur editor tugas.